Freida Pinto, A Woman We Love

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ινδή ηθοποιό που σήμερα κλείνει τα 38 της χρόνια.

Γεννημένη στο Βομβάη των 20 εκατομμυρίων κατοίκων στις 18 Οκτωβρίου του 1984, η Freida Pinto δεν ήταν ένα κορίτσι γεννημένο για να πρωταγωνιστήσει. Στην Ινδία της απόλυτης φτώχειας έζησε σε ένα μεσοαστικό σπίτι και από πολύ μικρή θέλησε να μπει στον χώρο του Bollywood. Το νέο ινδικό σινεμά άνθιζε στα χρόνια της εφηβείας της και οι επιρροές ήταν πολλές. Πώς όμως κατάφερε στα 38 της να την γνωρίζουμε οι σινεφίλ όλου του πλανήτη;

Η προφανής απάντηση είναι φυσικά το οσκαρικό Slumdog Millionaire του Danny Boyle που πριν από 14 χρόνια σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του. Πριν από τη συμμετοχή της ωστόσο εκεί, είχε προλάβει να εργαστεί τόσο ως μοντέλο, όσο και ως τηλεπαρουσιάστρια και ελάχιστα σε κάποια θεατρικά. Ήταν με λίγα λόγια ένα δημιούργημα του Danny Boyle, που στη συνέχεια έμελλε να αγαπηθεί από πολλούς.

Η Freida Pinto δεν ήταν ένα πυροτέχνημα, έμεινε στο προσκήνιο χάρη στο ταλέντο της. Μάλιστα, το 2018 πρωταγωνίστησε με επιτυχία στο Mowgli: Legend of the Jungle του Netflix. Σήμερα, 18 Οκτωβρίου γίνεται 38 ετών και παρουσιάζουμε όσα δεν θα μάθαινες ποτέ για εκείνη. 

Είναι σπιτόγατα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Freida Pinto (@freidapinto)

Έμενε σπίτι πολύ πριν τα lockdowns και απόλαυσε την εγκυμοσύνη της, πέρυσι τέτοια εποχή. Η Pinto έγινε μητέρα και πέρασε πολύ χρόνο στο σπίτι μαζί με τον φωτογράφο και σύντροφό της Cory Tran, ποστάροντας συχνά στα social media. 

Υπερασπίζεται με πάθος τα δικαιώματα των ζώων

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Freida Pinto (@freidapinto)

Η ινδή σταρ υπερασπίζεται σθεναρά θέματα που αφορούν την κλιματική αλλαγή και τα δικαιώματα των ζώων, αποτελώντας έμπνευση για τους θαυμαστές της. Την ελκύουν ιδιαίτερα οι προσπάθειες για τη διάσωση του ασιατικού ελέφαντα.

Θέλει να ζει μέσα στη φύση

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Freida Pinto (@freidapinto)

Η Pinto λατρεύει τα ταξίδια και απολαμβάνει τα αξιοθέατα και τους ήχους της φύσης. Όπως είναι αναμενόμενο, οι όμορφες φωτογραφίες από τα ταξίδια της δίνουν και παίρνουν. 

Ο Hrithik Roshan είναι θαυμαστής της

Ο Hrithik Roshan εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ από τις χορευτικές ικανότητες της Freida στην ταινία Desert Dancer (2015), που όταν εκείνη έχασε τα συγχαρητήρια τηλεφωνήματά του, μπήκε στο Twitter για να την επαινέσει. 

Είναι λάτρης της περιπέτειας

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Freida Pinto (@freidapinto)

Η ηθοποιός βρίσκει πάντα χρόνο ανάμεσα στα ταξίδια της για μερικές δόσεις τρέλας. Είτε κάνει ορειβασία, είτε ράφτινγκ, είναι πραγματικά αεικίνητη. 

Η προπόνηση δε σταματά ποτέ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Freida Pinto (@freidapinto)

Η έμπνευση για προπόνηση είναι ατέλειωτη. Συχνά πυκνά προβάλλει τη γυμναστική της στα social media και μας δίνει κίνητρο να σηκωθούμε από το κρεβάτι.

Είναι βιβλιοφάγος

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Freida Pinto (@freidapinto)

Η Pinto είναι επίσης και φανατική αναγνώστρια. Συχνά ποστάρει στο Instagram για να ενημερώσει τους followers της για τα βιβλία που διαβάζει, τα οποία προωθεί σαν άλλη influencer. 
 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Alessandra Ambrosio, από την Βραζιλία με αγάπη

Μία πραγματικά σταθερή αξία στην καρδιά μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kaya Scodelario, αργήσαμε να σε προσέξουμε

Το κορίτσι του The Gentlemen είναι το νέο μας crush.

Γραφει Πωλινα Φραγκου