Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για την Αimee Garcia

Η Ella του Lucifer επιτέλους κερδίζει την προσοχή που της αξίζει.

Το Christmas With You αποτελεί ίσως τη δημοφιλέστερη νέα χριστουγεννιάτικη παραγωγή του Netflix και χαζεύοντας τη, το πρώτο πραγματικά κρύο σαββατοκύριακο της χρονιάς, το μάτι μου έπεσε πάνω σε μια παλιά γνώριμη. Η Αimee Garcia πρωταγωνιστεί με τον Freddie Prinze Jr. στη νέα ταινία της Gabriela Tagliavini και με έκανε να ρίξω μια γρήγορη ματιά στο iMDB για να τσεκάρω τι μου θυμίζει. 

Η αμερικανίδα ηθοποιός κλείνει σήμερα, 28 Νοεμβρίου, τα 44 χρόνια της και ο περισσότερος κόσμος τη θυμάται από το Lucifer όταν και έπαιξε για 5 σεζόν τον άχαρο ρόλο της Ella Lopez. Το δικό μου μυαλό ωστόσο πήγε ακόμη πιο πίσω, καθώς τη θυμόμουν στο πλευρό του εξαιρετικού Michael C. Hall στο θρυλικό Dexter.

Στη χριστουγεννιάτικη ταινία του Netflix η Aimee παίρνει επιτέλους το χρόνο που αξίζει και ανήμερα των γενεθλίων της, εμείς ρίχνουμε μια γρήγορη ματιά στα μέχρι τώρα πεπραγμένα της. 

Η ζωή της Aimee Garcia

Γεννήθηκε στο Σικάγο και πολιτογραφήθηκε αμερικανίδα, αν και είναι πολίτης του κόσμου. Το λατινικό ονοματεπώνυμο προέρχεται από τη Μεξικανή μητέρα και τον Πορτορικανό πατέρα της, που γρήγορα εντόπισαν το ταλέντο της στην υποκριτική καθώς από παιδί ακόμη έπαιζε σε διάφορες διαφημίσεις. 

Κατά τη διάρκεια της φοίτησής της στο σχολείο, παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στο Piven Theatre Workshop. Εμφανίστηκε σε τοπικά θεατρικά έργα και μιούζικαλ όσο σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Northwestern, όπου είχε επιλέξει τριπλή κατεύθυνση στα οικονομικά, τη δημοσιογραφία και τα γαλλικά. Μετά την αποφοίτησή της, σταμάτησε την υποκριτική για ένα χρόνο και συνεργάστηκε με έναν αναλυτή κεφαλαίων στο Μπρούκλιν. Ωστόσο κάτι της έλειπε. Το 2002 έκανε το μεγάλο βήμα. Πήγε στην απόλυτη... καλλιτεχνούπολη, το Λος Άντζελες για να ξεκινήσει την επιτυχημένη της καριέρα. 

Αρχικά πέρασε από το μεγάλο σχολείο του Disney Channel και ακόμη κι αν οι σημαντικοί της ρόλοι ήρθαν σε πιο δραματικές σειρές από εκείνες που περίμενε, βρήκε τελικά το δρόμο της. 

Η Garcia πρωταγωνίστησε στο πλευρό της Jessica Simpson στην κωμωδία Major Movie Star το 2008. Έπαιξε επίσης έναν β' ρόλο στην ταινία D-War (2007) και ήταν αφηγήτρια στην ταινία του Adam Sandler, Spanglish (2004).

Ευρέως γνωστή έγινε εντούτοις από το 2011 ως το 2013 όταν υποδύθηκε για τρεις σεζόν τη Jamie Batista στη σειρά Dexter του Showtime, για την οποία ήταν υποψήφια για βραβείο SAG. Έπειτα, βρήκε το τηλεοπτικό της λιμάνι στο Lucifer με τον κομβικό ρόλο της Ella Lopez και στη συνέχεια έκανε αρκετά γκεστ μέχρι να δεχθεί τη χριστουγεννιάτικη πρόταση από το Netflix. 

Παράλληλα, στις 4 Μαΐου 2021, οι Chicago Red Stars του National Women's Soccer League ανακοίνωσαν ότι η Garcia εντάχθηκε στην ομάδα ιδιοκτησίας της γυναικείας ομάδας football. Είναι η ομάδα της πόλης της και από ό,τι φαίνεται ότι έχει κρατήσει ορισμένους σημαντικούς δεσμούς μέχρι σήμερα.
 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου