Suki Waterhouse, A Woman We Love

Είναι γλυκιά, καστανομάτα, καστανόξανθη, μοντέλο, ηθοποιός, επιχειρηματίας, τραγουδίστρια και έχει κάτι να σου πει.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 05 Ιανουαρίου 2024

Το όνομά της σε κάνει να την περάσεις για Γιαπωνέζα-sth αλλά η Alice Suki Waterhouse, όπως είναι το πλήρες της ονοματεπώνυμο, στην πραγματικότητα είναι Αγγλίδα, με τους γονείς της να την ονοματοδοτούν Suki (ομολογουμένως πιο cool από το Alice), που στα ιαπωνικά σημαίνει "αγαπημένη", για τους δικούς τους λόγους. Κι αφού τη λύσαμε αυτή την κοινή παρεξήγηση, ας δούμε και τι έχει να σου πει το cute κορίτσι με το γλυκό χαμόγελο, που άλλοι την ξέρουν πιο πολύ ως μοντέλο, άλλοι ως ηθοποιό και άλλοι για τις σχέσεις της με διάσημους άντρες - είναι ζευγάρι με τον Robert Pattinson, ενώ στους πρώην της περιλαμβάνεται ο Bradley Cooper.

Η πολυδιάστατη καριέρα της

Μπορεί να μην έχει προταθεί ποτέ για Όσκαρ, αλλά τα τελευταία δέκα και βάλε χρόνια, όλο και σε κάποια σειρά, όλο και σε κάποια ταινία παίζει, από αυτές που δεν σημειώνουν τεράστια επιτυχία.

Ως μοντέλο, όμως, τα έχει πάει περίφημα. Έχει κάνει πασαρέλα για μια σειρά από μεγάλους οίκους μόδας, έχει φωτογραφηθεί για σημαντικές καμπάνιες και έχει κοσμήσει εξώφυλλα περιοδικών με τίτλους βαρείς σαν ιστορία. Επίσης, το 2016 συνίδρυσε με την κολλητή της Poppy Jamie το brand Pop & Suki που ειδικεύεται στα αξεσουάρ.

Κατά τ' άλλα, η Suki Waterhouse γεννήθηκε σαν σήμερα στο Λονδίνο και πιο συγκεκριμένα στις 5 Ιανουαρίου του 1992, κάτι που σημαίνει ότι μόλις έγινε 32 ετών. Η μαμά της είναι νοσοκόμα και ο μπαμπάς της πλαστικός χειρούργος, ενώ έχει έναν αδερφό και δύο αδερφές, που αμφότερες εργάζονται ως μοντέλα.

Η ίδια, ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 16 της, όταν την ανακάλυψαν τυχαία ενώ έκανε τα ψώνια της, είτε στα H&M είτε σε κάποιο Topshop, δεν μπορεί να θυμηθεί. 

Τέλος, το κορίτσι είναι και τραγουδίστρια, χωρίς mainstream επιτυχία. Μετά από αρκετά singles που δεν έλαμψαν στα charts, την άνοιξη του 2022 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ της I can't let go και αυτές τις μέρες κάνει εμφανίσεις για την προώθησή του.

Τα τελευταία χρόνια, η Suki Waterhouse βρίσκεται σε σχέση με τον Robert Pattinson ενώ λίγους μήνες πριν, έγινε γνωστό πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Gigi Hadid, μία σύγχρονη Λολίτα

Μία φωτογραφική ρετροσπεκτίβα για τα 29 χρόνια που κλείνει το διάσημο super model.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου