Ines De Ramon, το κορίτσι του Brad Pitt

Η Ines de Ramon μάλλον κάτι κάνει πολύ καλά για να βγαίνει με τον Brad Pitt λίγο μετά το χωρισμό της με τον Paul Wesley.

Γράφει: Νίκη Κοντομηνά 05 Ιανουαρίου 2023

Πάει καιρός πια που το Χόλιγουντ υποψιάζεται ότι η Ines De Ramon είναι η νέα σύντροφος του Brad Pitt και οι δυο τους όχι μόνο δεν το διαψεύδουν αλλά δε διστάζουν να κυκλοφορούν δημόσια μαζί. Και πολύ καλά κάνουν θα πούμε εμείς, εφόσον ευσταθούν τα δημοσιεύματα.


Ποια είναι λοιπόν η γυναίκα με την οποία φέρεται να έχει σχέση ο 59χρονος ηθοποιός; Όλες οι λεπτομέρειες, παρακάτω.

Ποια είναι η Ines de Ramon

Η 29χρονη Ines De Ramon είναι σχεδιάστρια κοσμημάτων και η περιουσία της φαίνεται να ξεπερνά τα δύο εκατομμύρια δολάρια. Γεννήθηκε το 1992 στο Νιου Τζέρσεϊ και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης το 2013. Έχει πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων και από το 2020, είναι επικεφαλής χονδρικής στην εταιρεία Anita Ko Jewelry, απ' όπου και προμηθεύονται τα κοσμήματά τους διάσημες προσωπικότητες, όπως η Courtney Kardashian.

Παρότι οι πελάτισσές της να είναι μερικά από τα διασημότερα ονόματα της ξένης σόουμπιζ, εκείνη έγινε ευρύτερα γνωστή από γάμο της με τον Paul Wesley (Vampire Diaries). 

Ines De Ramon, το κορίτσι του Brad PittAlberto E. Rodriguez/Getty Images

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2018 και έκαναν μαζί τα πάντα. Από το να υιοθετήσουν ένα σκυλάκι και να το φροντίζουν μέχρι σκι στα πιο απόμερα μέρη. Την επόμενη χρονιά παντρεύτηκαν και το 2022, λίγο προτού γίνει γνωστό το ειδύλλιο με τον Brand Pitt, χώρισαν. Μπορεί οι πηγές κοντά στον Pitt, να αναφέρουν ότι δεν είναι μια τόσο σημαντική σχέση, ωστόσο τα φαινόμενα δείχνουν να τις διαψεύδουν, καθώς εμφανίστηκαν μαζί τόσο στην αλλαγή του έτους στο Μεξικό, όσο και σε μια συναυλία του Bono, Το προφίλ της στο Instagram παραμένει πάντως ιδιωτικό, οπότε δεν μπορούμε να λάβουμε πολλές πληροφορίες για εκείνη.

Η νέα σύντροφος του Brad Pitt, εκτός από τις επιχειρήσεις έχει ασχοληθεί και με τις ξένες γλώσσες. Μάλιστα, από το προφίλ της στο LinkedIn προκύπτει ότι μιλά 5: αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, γερμανικά και ισπανικά. Στο παρελθόν επίσης, εργάστηκε στο τμήμα κοσμημάτων του οίκου Christie's, όπως και στο πολυτελές De Grisogono στην Ελβετία.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Alessandra Ambrosio, από την Βραζιλία με αγάπη

Μία πραγματικά σταθερή αξία στην καρδιά μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kaya Scodelario, αργήσαμε να σε προσέξουμε

Το κορίτσι του The Gentlemen είναι το νέο μας crush.

Γραφει Πωλινα Φραγκου