Μπορείς να γίνεις άσος στο γκολφ με τη βοήθεια της Paige Spiranac

Συστήνεται ως Insta Golf Girl και αυτό τα λέει όλα.

Ο πατέρας της, προπονητής στο αμερικανικό Football και η μητέρα της, μπαλαρίνα. Οι βάσεις είχαν μπει πολύ νωρίς για την Paige Spiranac, η οποία από μικρή ηλικία έδειξε τι είναι δυνατό να κάνει στον χώρο του αθλητισμού. Αν και τα πράγματα έγιναν πολύ διαφορετικά από ότι τα φανταζόταν, όταν ξεκινούσε. 

Λίγα λόγια για την Paige Spinarac

Η αθλητική της καριέρα ξεκίνησε με ελπίδες για συμμετοχή στην Ολυμπιάδα, καθώς η Spinarac υπήρξε μία από τις καλύτερες αθλήτριες της ενόργανης γυμναστικής στις ΗΠΑ. Ωστόσο πολύ πριν ενηλικιωθεί, υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό που της διέλυσε το γόνατο και της κατέστρεψε την καριέρα. Ή μάλλον δημιούργησε για εκείνη μία καινούργια. 

Πολύ γρήγορα αντιλήφθηκε ότι η ενόργανη είχε τελειώσει για εκείνη και επικεντρώθηκε σε ένα από τα αγαπημένα της χόμπι, το γκολφ. Σχεδόν μια 15αετία αργότερα, είναι βέβαιο ότι δεν το έχει μετανιώσει.

Η 30χρονη σήμερα Spinarac οδήγησε το Πανεπιστήμιο της, San Diego State University σε ένα πρωτάθλημα περιφέρειας και έπειτα ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα που της απέφερε όλη κι όλη μία νίκη. Σε συνδυασμό όμως με τη φυσική της ομορφιά και τα πλούσια προσόντα, έφτανε, για να την κάνει γνωστή σε όλον τον κόσμο. 


 

Σήμερα, ξεπερνά τους 3,7 εκατομμύρια followers στο Instagram και συχνά-πυκνά ποστάρει βίντεο με σαφείς οδηγίες για το πώς πρέπει να χτυπάμε το μπαλάκι στο γκολφ. Αν λοιπόν είσαι επίδοξος γκόλφερ και θες να βελτιώσεις το drive σου (ή και να μην έχεις ιδέα ποιος είναι ο Tiger Woods), τότε πρέπει να ρίξεις μια ματιά στο συνεχώς αναπτυσσόμενο περιεχόμενο του προφίλ της. Εμείς, το τσεκάρουμε πού και πού για το γκολφ, ή και όχι.
 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου