Bar Refaeli, A Woman We Love

To εντυπωσιακό μοντέλο από το Ισραήλ σβήνει σήμερα 37 κεράκια.

Πολύ πριν γνωρίσουμε τη Gal Gadot, το Ισραήλ είχε άλλη μία -εξίσου εντυπωσιακή- γυναικεία εκπροσώπηση στον χώρο του θεάματος, και αυτή δεν είναι άλλη από την Bar Refaeli. Η καστανόξανθη καλλονή έχει σήμερα γενέθλια, γιορτάζει 37 χρόνια εξωτικής, αξεπέραστης ομορφιάς κι εμείς είμαστε εδώ για να τη γνωρίσεις καλύτερα. 

Η Bar Refaeli είναι μοντέλο, επιχειρηματίας, ηθοποιός και παρουσιάστρια. Έχει πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα εξώφυλλα του Sports Illustrated, επιδεικνύοντας τις "θεϊκές" αναλογίες της με ένα μικροσκοπικό μπικίνι.

Το ειδύλλιο με τον Leonardo DiCaprio

Μπορεί, πλέον, να είναι παντρεμένη με τον ισραηλινό επιχειρηματία, Adi Ezra, και μαζί να έχουν αποκτήσει δύο κόρες, όμως στο παρελθόν η Bar Refaeli ήταν σε σχέση με έναν από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της Αμερικής.

Συγκεκριμένα, έβγαινε με τον Leonardo DiCaprio", καθώς οι δυο τους διατηρούσαν σχέση (με διαλείμματα) για αρκετά χρόνια όταν εκείνη βρισκόταν στα early '20s της. Ας μην ξεχνάμε και το ηλικιακό (!) όριο που προτιμά ο ηθοποιός.

Παπαρατσικές κοινές φωτογραφίες στον δρόμο, court seats σε παιχνίδια του NBA και μπόλικη λάμψη, τελείωσαν άδοξα το 2011 όταν το ζευγάρι τράβηξε οριστικά χωριστούς δρόμους και εκείνη -μάντεψε- ήταν οριακά 26 ετών.

Τα μπλεξίματα με τη φοροδιαφυγή

Ο χωρισμός της με τον ταλαντούχο ηθοποιό δεν ήταν, ωστόσο, η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισε η Bar Refaeli. Το 2015, το ισραηλινό μοντέλο κατηγορήθηκε για φοροδιαφυγή και συγκεκριμένα, για απόκρυψη εκατομμυρίων ισραηλινών σέκελ ετήσιου εισοδήματος, παρά την τότε εκτιμώμενη καθαρή περιουσία της, που έφτανε τα 20 εκατομμύρια δολάρια.

Τον Ιούνιο του 2020, ως αποτέλεσμα μιας συμφωνίας ομολογίας για τις κατηγορίες φοροδιαφυγής, η Refaeli καταδικάστηκε σε 9 μήνες κοινωνικής εργασίας, υποχρεώθηκε να πληρώσει πρόστιμο 720.000 δολαρίων, καθώς και να επιστρέψει φόρους ύψους 2,3 εκατομμυρίων δολαρίων. Η μητέρα της φυλακίστηκε για 16 μήνες και της επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου