Οι πιο hot στιγμές της Emily Ratajkowski

Το διάσημο μοντέλο κλείνει σήμερα τα 32 του χρόνια και είναι πιο εντυπωσιακό από ποτέ.

Μία δεκαετία πριν, γνωρίσαμε για πρώτη φορά την Emily Ratajkowski, το εντυπωσιακό μοντέλο από την Αμερική, το οποίο σήμερα κλείνει τα 32 του χρόνια. Έκτοτε έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή της, όμως -χωρίς αμφιβολία- παραμένει ένα από τα αγαπημένα μας it girls του Hollywood.

Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το μόντελιγνκ στην εφηβεία της, ωστόσο το τραγούδι Blurred Lines του Robin Thicke και η τοπλες συμμετοχή της στο περιβόητο βίντεο κλιπ του υπήρξε η αφορμή για να γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό.

Μάλιστα, όπως έκανε η ίδια γνωστό μέσω του βιβλίου της My Body, που κυκλοφόρησε τo 2021, η εμπειρία της στα γυρίσματα δεν ήταν και η πιο ευχάριστη. Συγκεκριμένα, ο Robin Thicke φαίνεται πως την παρενόχλησε- αγγίζοντάς την στο στήθος χωρίς τη θέλησή της, κάτι που δε μπορούσε να κρατήσει κρυφό. Άλλωστε, με την αποκάλυψη του περιστατικού παρενόχλησης ήταν αυτονόητη για εκείνη καθώς στις προτεραιότητές της συγκαταλέγεται και ο αγώνας της για τα γυναικεία δικαιώματα.

Πλέον, παράλληλα με την καριέρα της στο μόντελινγκ, ασχολείται και με τον σχεδιασμό σέξι εσωρούχων και μαγιό, τα οποία γίνονται ανάρπαστα σε χρόνο dt.

Όσο για την προσωπική της ζωή, η ίδια δεν έχει περάσει και πολύ εύκολα. Μπορεί να φαντάζει περίεργο, αλλά ο πρώην σύζυγός και πατέρας του παιδιού της Emily, Sebastian Bear-McClard, την απάτησε και έτσι το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους. Πλέον, το εκρηκτικό μοντέλο απαθανατίζεται από τον φωτογραφικό φακό κάθε εβδομάδα, σε τρυφερές στιγμές με διαφορετικό εργένη- και καλά κάνει.

Με αφορμή τα 32α της γενέθλια, θυμόμαστε τα πιο "καυτά" posts της single μητέρας, φεμινίστριας, σχεδιάστριας και καλλονής Emily Ratajkowski στο Instagram:

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου