Lisa Ann, πώς είναι η ζωή μετά τις ερωτικές ταινίες;

Η GOAT του ενήλικου κινηματογράφου αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της. Με αφορμή την επίσκεψή της στην Ελλάδα για το Erotic Art Festival, μίλησε στο Esquire.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 24 Σεπτεμβρίου 2023

"Σου λέει κάτι το όνομα Lisa Ann;". Πριν ξεκινήσω να ασχολούμαι με την αποπεράτωση του δημοσιογραφικού πονήματος που αυτή τη στιγμή διαβάζεις, έκανα μία βόλτα στο γραφείο. Έκανα τη συγκεκριμένη ερώτηση σχεδόν σε όλους τους συναδέλφους. Έλαβα άμεσα καταφατικές, γεμάτες ενθουσιασμό, απαντήσεις. Έλαβα απορία τύπου "Τραγουδίστρια της Gen Z;". Έλαβα και παντελώς αρνητικές αποκρίσεις. Σε κάθε περίπτωση, η 51 Μαΐων σήμερα Lisa Ann Corpora –όπως είναι το πλήρες όνομά της– αποτελεί έναν θρύλο για τη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 350, κερδίζοντας σχετικά βραβεία για τις ερμηνείες της, την ίδια στιγμή που υπήρξε επίσης σκηνοθέτης και παραγωγός.

Μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω και να αφοσιωθεί στο κανάλι της στο YouΤube, να κάνει διαδικτυακή εκπομπή όπου σχολιάζει αγώνες του NBA, να γράψει βιβλία, να λειτουργήσει ως μέντορας και γενικότερα να υιοθετήσει ένα εντελώς διαφορετικό lifestyle.

Ας δούμε όλα όσα δήλωσε στο καλοκαιρινό τεύχος του Esquire, με αφορμή την επίσκεψή της στην Ελλάδα για το Erotic Art Festival.

Έχεις γράψει τη δική σου ιστορία στη βιομηχανία ταινιών ενηλίκων. Πόσο δύσκολο είναι να τα αφήσεις όλα αυτά πίσω και να ξεκινήσεις ουσιαστικά μια νέα καριέρα και ζωή;

Έκανα μια δραστική αλλαγή στη ζωή μου, είναι αλήθεια. Εξακολουθώ πάντως να διασκεδάζω με events σαν το Erotic Art Festival. Θα αρκεστώ να σου πω πως όλο αυτό το ταξίδι ήταν απίστευτο. 

Lisa Ann, πώς είναι η ζωή μετά τις ερωτικές ταινίες;

Κατά τη γνώμη σου, πόσο σημαντικό είναι το σεξ στη ζωή μας και γιατί;

Το σεξ και η οικειότητα αποτελούν –και θα έπρεπε να αποτελούν– τεράστιες προτεραιότητες στη ζωή, πιστεύω πολύ στη σημασία αυτής της σύνδεσης.

Τι κανόνες έχεις όταν βγαίνεις με κάποιον; Στο κρεβάτι;

Πιστεύω πως είμαι αριστοτεχνική στην επικοινωνία, επομένως αφήνω λίγους κανόνες. Δεν μου αρέσουν καθόλου οι επιθετικές σεξουαλικές συμπεριφορές, το πνίξιμο ή το φτύσιμο. Αντί για κανόνες, έχει να κάνει περισσότερο με το να με ευχαριστεί κάτι ή κάποιος και, κυρίως, να ικανοποιεί τις σεξουαλικές μου επιθυμίες.

Πώς ξεκίνησε η ενασχόλησή σου με τα σπορ; Τι παρακολουθείς/απολαμβάνεις περισσότερο;

Υπήρξα λάτρης των σπορ για όλη μου τη ζωή. Το ΝΒΑ ήταν η πρώτη μου αγάπη. Έχω επισκεφθεί ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλο τον κόσμο και οι αθλητικές εκπομπές ήταν πάντα οι αγαπημένες μου. Ήταν μια φυσική μετάβαση για μένα, το να προσγειωθώ δηλαδή στον αθλητικό χώρο των Μέσων Ενημέρωσης.

Γράφεις βιβλία, κάνεις podcast, είσαι ενεργή στο Twitter. Θεωρείς ποτέ τον εαυτό σου μέντορα για οποιοδήποτε τύπο ανθρώπων;

Ναι, το mentorship έχει εξελιχθεί σε τεράστια προτεραιότητα στη ζωή μου. Εάν υπάρχει μία πληροφορία που έχω συλλέξει στη ζωή μου που θα μπορούσε να κάνει τη ζωή κάποιου άλλου πιο εύκολη, θέλω να τη μοιραστώ. Μου αρέσει να δικτυώνομαι και να συνδέω τους σωστούς ανθρώπους μεταξύ τους. Μου φέρνει ατόφια χαρά.

Με ποιον τρόπο βοηθούν τη βιομηχανία εκδηλώσεις σαν το Erotic Art Festival;

Κάθε φορά που μπορούμε να τους συγκεντρώσουμε όλους σε έναν χώρο, πετυχαίνουμε μια νίκη. Η περιέργεια μας οδηγεί, μας ενδυναμώνει και μας τροφοδοτεί. Μου αρέσει να παρακολουθώ τους επισκέπτες να περιπλανώνται με δέος, να μαθαίνουν, να μεγαλώνουν και να λαχταρούν νέα πράγματα σεξουαλικά.

Η πρώην πορνοστάρ Λίζα Αν 1

Τελικά, πιστεύεις πως έχεις ζήσει –και ζεις– τη ζωή σου στο φουλ;

Ω, σίγουρα το κάνω. Έχω μια όμορφη ζωή γεμάτη με στοργικές φιλίες και γέλιο. Μου αρέσει που μένω στη Νέα Υόρκη, είμαι το αφεντικό του εαυτού μου και σε μια καλή μέρα, η δουλειά είναι παιχνιδάκι. Σκοπεύω να συνεχίσω να ταξιδεύω για να συναντήσω τους fans μου σε όλο τον κόσμο, να κάνω ακόμη πιο ηχηρή τη φωνή μου στον χώρο των σπορ μαζί με το podcast μου και να γράψω ακόμη 1-2 βιβλία. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι 5 πιο εντυπωσιακές WAGs της F1 2024

5 κορίτσια που ξεχωρίζουν τόσο στα σόσιαλ μίντια όσο και στις καρδιές μας.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Gigi Hadid, μία σύγχρονη Λολίτα

Μία φωτογραφική ρετροσπεκτίβα για τα 29 χρόνια που κλείνει το διάσημο super model.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου