Τα badass διάσημα κορίτσια έχουν και badass tattoo

Τσεκάρουμε τα ωραιότερα: Από τον ολοκαίνουργιο δράκο στο μπούτι της Billie Eilish, μέχρι τη "φιλοσοφημένη" πλάτη της Megan Fox.

"Το τατουάζ ή δερματοστιξία είναι ο σκόπιμος στιγματισμός του δέρματος με διάφορες τεχνικές που προκαλούν πληγές και επιπλέον κυρίως περιλαμβάνουν τη βίαιη εισαγωγή ξένων ουσιών στο δέρμα, το οποίο αποτελεί την εσωτερική στιβάδα του με σκοπό τη μόνιμη αλλαγή της εμφάνισής του". Σύμφωνα με τη Βικιπαίδεια, αυτός είναι ο ορισμός του τατουάζ, της πιο διαδεδομένης δηλαδή τέχνης των τελευταίων χρόνων που δεν κοιτά ηλικίες μα ούτε και φύλο. Βαρέθηκες; Εμείς σίγουρα.

Η πραγματικότητα είναι πολύ απλή: Τα τατουάζ κοσμούν τα δέρματα και τα σώματά μας εδώ και πολλά χρόνια ενώ ενίοτε, σταμάτησαν να είναι πια ταμπού και προσδίδουν έξτρα στιλ, αισθητική και σέξινες. Μάλιστα, από όσα δηλαδή έχουν δει τα μάτια μας, τα badass κορίτσια έχουν και badass tattoo. Ή τουλαχιστον, αυτό έχουμε συμπεράνει από τα badass κορίτσια του Χόλιγουντ. Με αφορμή το πρόσφατο τατουάζ που έκανε η Billie Eilish, το οποίο κάλυψε όλη της τη ραχοκοκαλιά, συγκεντρώσαμε τα πιο badass διάσημα κορίτσια, με τα πιο badass tattoos και στα παρουσιάζουμε παρακάτω. 

Billie Eilish

Η Billie Eilish προφανώς και δε στιγμάτισε για πρώτη φορά το σώμα της στα 21 της χρόνια. H αμερικανίδα τραγουδίστρια, τον Σεπτέμβριο του 2021, μας έδωσε ένα μικρό hint από τον δράκο που έχει ζωγραφισμένο ψηλά στο δεξί της μπούτι, αφήνοντας ωστόσο στη φαντασία μας το ολοκληρωμένο σχέδιο.

Σκορπιοί και νεράιδες έχουν επίσης χαραχτεί πάνω στο σώμα της Billie Eilish, η οποία επιλέγει να "βαράει" τατουάζ στα πιο σεξουαλικά spots του κορμιού της.

Angelina Jolie

Angelina JolieJames Devaney/Getty Images

H γεμάτη τατουάζ πλάτη της Angelina Jolie δε θα μπορούσε με τίποτα να λείπει από αυτή τη λίστα. Το κάποτε κακό κορίτσι του Χόλιγουντ, που πρόκειται να ενσαρκώσει τη Μαρία Κάλλας στη νέα του ταινία, έχει χαραγμένα πάνω στο κορμί του μεγάλα τατουάζ τα οποία μάλιστα καταφέρνουμε να αναγνωρίσουμε από μακριά αφού τα έχουμε θαυμάσει και ζηλέψει πολλές φορές. Αποκορύφωμα; Η αξεπέραστη σκηνή στην ταινία Wanted όπου η κάμερα χαϊδεύει τη μέση και την πλάτη της, από πάνω μέχρι κάτω, σπιθαμή προς σπιθαμή. 

Angelina JolieAxelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Φυσικά, η πλάτη της Angelina δεν είναι το μοναδικό σημείο πάνω της με τατουάζ ενώ δεν ξεχνάμε εκείνο ψηλά, στο δεξί της χέρι, για τον Billy Bob Thornton, το οποίο κάλυψε αμέσως μετά τον χωρισμό τους. 

Angelina JolieGregg DeGuire/WireImage
Angelina JolieFrank Trapper/Corbis via Getty Images

Megan Fox

Megan FoxJon Furniss/WireImage

Αδιανόητα σέξι, με μία μεγάλη συλλογή από τατουάζ που καταφέρνουν να την κάνουν ακόμα πιο badass και hot, είναι και η Megan Fox. Η μελαχρινή καλλονή έχει διακοσμήσει το σώμα της, εδώ και πολλά μάλιστα χρόνια, με πολλά τατουάζ, τα οποία σύμφωνα με δηλώσεις της είναι εμπνευσμένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής της. 

Megan FoxJason Merritt/Getty Images
Megan FoxFlorian Seefried/Getty Images

Miley Cyrus

Γεμάτη με τατουάζ και διάθεση "κακού κοριτσιού" είναι και η Miley Cyrus. To ασυμβίβαστο κορίτσι του Χόλιγουντ έχει "χτυπήσει" πολλά τατουάζ, -74 (!) στον αριθμό-, τα οποία δε διστάζει να αναδείξει με τα πιο γυμνά, σέξι και εκκεντρικά outfits. 

Miley CyrusJon Kopaloff/FilmMagic
Miley CyrusGilbert Carrasquillo/GC Images

Rihanna

Για το τέλος, αφήσαμε το κορίτσι που έκανε μόδα τα τατουάζ κάτω από το στήθος. Η Rihanna, 11 ολόκληρα χρόνια πριν, ζωγράφισε κάτω από το στήθος της την αιγύπτια θεά Iris και έκτοτε, το σχέδιο αυτό το βλέπουμε παντού. Φυσικά βέβαια, αυτό δεν είναι το μοναδικό τατουάζ που έχει η Badgalriri από τα Barbados...

RihannaKevin Mazur/Getty Images
RihannaALBERTO PIZZOLI/AFP via Getty Images
RihannaMike Coppola/Getty Images
RihannaTaylor Hill/WireImage

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr