Η Μαριλίνα Βακονδίου ξέρει τι σημαίνει 'τέλειοι γλουτοί'

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την personal trainer του Survivor που δηλώνει Glute Makeover Specialist.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 22 Ιανουαρίου 2024

Με την έναρξη του Survivor, γνωρίσαμε πολλά νέα πρόσωπα ενώ μάθαμε και νέα επαγγέλματα - θυμίζουμε άλλωστε πως, κάπως έτσι μάθαμε παλαιότερα τι εστί "μάνατζερ ράγκμπι". Μία από τις φετινές παίκτριες ωστόσο, η Μαριλίνα Βακονδίου, ξεχωρίζει όσο να πεις, διότι δηλώνει -και είναι- Glute Makeover Specialist. 

Η 30χρονη personal trainer ειδικεύεται στη σύσφιξη αυτής της περιοχής τονίζοντας μάλιστα πως αυτό είναι κάτι που θέλουν όλες οι γυναίκες. Η ίδια ξεκίνησε να ασχολείται με τον αθλητισμό σε ηλικία τεσσάρων ετών ενώ για 7 ολόκληρα χρόνια, υπήρξε αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής. Και η αλήθεια είναι, πως η Μαριλίνα Βακονδίου έχει κάνει μία δυναμική είσοδο στο ριάλιτι επιβίωσης. Δηλώνοντας ατρόμητη ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες, η Glute Makeover Specialist προτού μπει, είχε διευκρινίσει πως τα ενοχλητικά έντομα της Καραϊβικής είναι το μόνο που φοβάται.

Το κορίτσι αυτό, που ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι σημαίνει "τέλειοι γλουτοί", είναι δίχως αμφιβολία μία από τις αγαπημένες μας φετινές προσθήκες. Και αν θες να καταλάβεις το γιατί, αρκεί απλώς να ρίξεις μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι 5 πιο εντυπωσιακές WAGs της F1 2024

5 κορίτσια που ξεχωρίζουν τόσο στα σόσιαλ μίντια όσο και στις καρδιές μας.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Gigi Hadid, μία σύγχρονη Λολίτα

Μία φωτογραφική ρετροσπεκτίβα για τα 29 χρόνια που κλείνει το διάσημο super model.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου