Bianca Censori, η νέα σύντροφος του Kanye West δε συμπαθεί πολύ τα ρούχα

Η 29χρονη, μάλλον δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά με τα υφάσματα.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 24 Ιανουαρίου 2024

Τις τελευταίες μέρες, ή ώρες, όλοι μιλάνε για τα ρούχα της Bianca Censori. Για την ακρίβεια, όλοι μιλάνε για τα ρούχα που δε φοράει η Bianca Censori. Η σύντροφος του Kanye West, είναι αλήθεια πως δε μοιάζει να αγαπάει και πολύ τα υφάσματα πάνω της. 

Η ίδια εμφανίζεται πολύ συχνά με ελάχιστα και μικροσκοπικά ρούχα τα οποία, ευτυχώς ή δυστυχώς, δεν αφήνουν και πολλά στη φαντασία μας. Μόλις χθες μάλιστα, η Bianca Censori εθεάθη  να φορά ένα καυτό και έξτρα εφαρμοστό σορτσάκι το οποίο είχε συνδυάσει με ένα επίσης εφαρμοστό και σέξι κορμάκι. 

Και η αλήθεια είναι πως την 29χρονη την έχουμε συνηθίσει ακριβώς έτσι. Κάπως δηλαδή πιο γυμνή. Στο κάτω κάτω, σύζυγος του Ye είναι και σχεδιάστρια για την εταιρεία του, Yeezy, εδώ και πολλά μάλιστα χρόνια. Πώς θα μπορούσε λοιπόν να ντύνεται βαρετά; 

Για την ακρίβεια, η Censori πήρε το πτυχίο της και μεταπτυχιακό της στην αρχιτεκτονική και στο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές το 2020 ενώ έλαβε το πτυχίο της το 2017. Προηγουμένως ήταν φοιτήτρια αρχιτέκτονας στο DP Toscano Architects από τον Ιούλιο του 2017 έως τον Ιούνιο του 2020 πριν ξεκινήσει στο Yeezy τον Νοέμβριο του 2020, σύμφωνα πάντα με το LinkedIn της. Το ειδύλλιο ωστόσο με τον West ξεκίνησε το 2023, λίγες μονάχα εβδομάδες μετά τον χωρισμό του από την Kim Kardashian με την οποία, τα κακά στόματα λένε ότι μοιάζουν αρκετά...

Με αφορμή λοιπόν όλα τα παραπάνω και την πρόσφατη, wet εμφάνισή της, είπαμε να θυμηθούμε μερικές από τις φορές που η 29χρονη Bianca επιβεβαίωσε όλα όσα λέμε παραπάνω. Πως δηλαδή πράγματι, δε γουστάρει και πολύ τα ρούχα.

Εμείς πάντως Bianca, είμαστε μαζί σου. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι 5 πιο εντυπωσιακές WAGs της F1 2024

5 κορίτσια που ξεχωρίζουν τόσο στα σόσιαλ μίντια όσο και στις καρδιές μας.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Gigi Hadid, μία σύγχρονη Λολίτα

Μία φωτογραφική ρετροσπεκτίβα για τα 29 χρόνια που κλείνει το διάσημο super model.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου