Olivia Rodrigo, το νέο αίμα της pop

Σαν σήμερα, στις 20 Φεβρουαρίου του 2003, γεννιέται το μελαχρινό κορίτσι που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Γράφει: Γεωργία Πρέζα 20 Φεβρουαρίου 2024

Αν υπάρχει νέο αίμα στην pop μουσική, τότε αυτό κυλάει σίγουρα στις φλέβες της Olivia Rodrigo. Γεννημένη σαν σήμερα, στις 20 Φεβρουαρίου του 2003, η τραγουδίστρια και ηθοποιός έγινε ιδιαίτερα γνωστή στα τέλη του 2010, μέσα από τη συμμετοχή της στο High School Musical: The Musical: The Series της Disney. Έκτοτε, η ίδια δεν έχει σταματήσει να μας απασχολεί. 

Το ντεμπούτο της στη μουσική, το έκανε μόλις το 2020. Τότε ήταν που κυκλοφόρησε το single της Drivers License, το οποίο ομολογουμένως, "έσπασε ταμεία".

Ύστερα, ακολούθησαν και άλλα singles αλλά και ένα σόλο άλμπουμ, με τίτλο Sour, το οποίο απέσπασε -μεταξύ άλλων- 3 βραβεία Grammy. 

Το μελαχρινό κορίτσι, που για το 2021 υπήρξε η καλλιτέχνης με τις μεγαλύτερες πωλήσεις single παγκοσμίως, σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και μόνο μέσα από τη μουσική της. Ενδεικτικά να πούμε ότι στις 16 Αυγούστου του 2023, η Rodrigo έγινε η νεότερη καλλιτέχνης που έλαβε το Βραβείο BRIT Billion για τις πάνω από ένα δισεκατομμύριο ακροάσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Η 21χρονη έχει καταφέρει να κάνει -αποδεδειγμένα πια-, μία από τις πιο επιτυχημένες πρωτοεμφανιζόμενες καλλιτέχνιδες παγκοσμίως, ενώ όπως όλα δείχνουν, έχει πολλά ακόμη να δώσει. Στο τέλος της ημέρας πάντως, η επιτυχία της μοιάζει να προέρχεται από την αγάπη που έχει στη μουσική και όχι από τις φιλοδοξίες της. Η ίδια άλλωστε, έχει δηλώσει παλαιότερα πως αυτό που θέλει να γίνει είναι τραγουδοποιός και όχι "η μεγαλύτερη ποπ σταρ που έζησε ποτέ".

Στα 21 της χρόνια πια, μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως η Olivia Rodrigo, δεν έχει καταφέρει και λίγα. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι 5 πιο εντυπωσιακές WAGs της F1 2024

5 κορίτσια που ξεχωρίζουν τόσο στα σόσιαλ μίντια όσο και στις καρδιές μας.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Gigi Hadid, μία σύγχρονη Λολίτα

Μία φωτογραφική ρετροσπεκτίβα για τα 29 χρόνια που κλείνει το διάσημο super model.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου