Olivia Rodrigo, το νέο αίμα της pop
Σαν σήμερα, στις 20 Φεβρουαρίου του 2003, γεννιέται το μελαχρινό κορίτσι που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.
Αν υπάρχει νέο αίμα στην pop μουσική, τότε αυτό κυλάει σίγουρα στις φλέβες της Olivia Rodrigo. Γεννημένη σαν σήμερα, στις 20 Φεβρουαρίου του 2003, η τραγουδίστρια και ηθοποιός έγινε ιδιαίτερα γνωστή στα τέλη του 2010, μέσα από τη συμμετοχή της στο High School Musical: The Musical: The Series της Disney. Έκτοτε, η ίδια δεν έχει σταματήσει να μας απασχολεί.
Το ντεμπούτο της στη μουσική, το έκανε μόλις το 2020. Τότε ήταν που κυκλοφόρησε το single της Drivers License, το οποίο ομολογουμένως, "έσπασε ταμεία".
Ύστερα, ακολούθησαν και άλλα singles αλλά και ένα σόλο άλμπουμ, με τίτλο Sour, το οποίο απέσπασε -μεταξύ άλλων- 3 βραβεία Grammy.
Το μελαχρινό κορίτσι, που για το 2021 υπήρξε η καλλιτέχνης με τις μεγαλύτερες πωλήσεις single παγκοσμίως, σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και μόνο μέσα από τη μουσική της. Ενδεικτικά να πούμε ότι στις 16 Αυγούστου του 2023, η Rodrigo έγινε η νεότερη καλλιτέχνης που έλαβε το Βραβείο BRIT Billion για τις πάνω από ένα δισεκατομμύριο ακροάσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Η 21χρονη έχει καταφέρει να κάνει -αποδεδειγμένα πια-, μία από τις πιο επιτυχημένες πρωτοεμφανιζόμενες καλλιτέχνιδες παγκοσμίως, ενώ όπως όλα δείχνουν, έχει πολλά ακόμη να δώσει. Στο τέλος της ημέρας πάντως, η επιτυχία της μοιάζει να προέρχεται από την αγάπη που έχει στη μουσική και όχι από τις φιλοδοξίες της. Η ίδια άλλωστε, έχει δηλώσει παλαιότερα πως αυτό που θέλει να γίνει είναι τραγουδοποιός και όχι "η μεγαλύτερη ποπ σταρ που έζησε ποτέ".
Στα 21 της χρόνια πια, μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως η Olivia Rodrigo, δεν έχει καταφέρει και λίγα.
Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Συνέντευξη: Η Γιολάντα Καλογεροπούλου ήρθε για να μείνει
Αν όποιος της ανέθεσε τον ρόλο της Ελένης Κεχαγιά στη σειρά Grand Hotel του Ant1 προσέβλεπε σε μία μίνι επίκληση στο συναίσθημα, ομολογουμένως τα κατάφερε. Well played, θα πούμε εμείς, well played...
Γραφει Ραφαελλα ΡαλληΤα μοντέλα του Instagram που έψαξες περισσότερο το 2025
Ποιοι είναι τα Instagram models που ξεχώρισαν το 2025; Η λίστα με τα πιο δημοφιλή ονόματα και πώς επηρεάζουν μόδα, trends και digital culture παγκοσμίως.
Γραφει Πωλινα ΦραγκουΤα μοντέλα του Instagram που έψαξες περισσότερο το 2025
Ποιοι είναι τα Instagram models που ξεχώρισαν το 2025; Η λίστα με τα πιο δημοφιλή ονόματα και πώς επηρεάζουν μόδα, trends και digital culture παγκοσμίως.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΣυνέντευξη: Η Ιζαμπέλλα Φούλοπ ανήκει στο Old Hollywood
Σύμφωνα με τον αδερφό της, μιλά την ουγγρική γλώσσα όπως η Penélope Cruz τα αγγλικά. Είτε ως Άντζελα Δρόσου στο Πόρτο Λεόνε του Alpha είτε ως Μαριάννα στο Ταρτούφο του Θεάτρου Αλκυονίς, από την ισπανίδα ηθοποιό δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα.
Γραφει Ραφαελλα ΡαλληΗ Syndey Sweeney ντύθηκε "σέξι δράκος" από την ταινία Shrek
Η Syndey Sweeney πέρασε την εβδομάδα μετά το Thanksgiving με φίλους στη Disneyland και ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες όπου εμφανίζεται ντυμένη ως "σέξι δράκος" από το Shrek.
Γραφει Πωλινα ΦραγκουΗ Antigoni Buxton θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision 2026
Η Antigoni Buxton θα ανέβει στη σκηνή της Eurovision 2026 στη Βιέννη εκπροσωπώντας την Κύπρο. Με αυτοπεποίθηση και συγκίνηση, δηλώνει πως το όνειρό της γίνεται πραγματικότητα.
Γραφει Τιμος Σαλαμες
