H Emily Ratajkowski κάνει βουτιά στο κόκκινο

Η Emily Ratajkowski μοιράστηκε στιγμιότυπα από τις διακοπές της στο Μεξικό με τους 30 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram. Το κόκκινο κυριαρχεί, από το μπικίνι και το φόρεμά της μέχρι το κραγιόν της.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 25 Ιανουαρίου 2025

Η Emily Ratajkowski ξέρει πώς να τραβάει την προσοχή και να γίνεται viral στα social media. Με σχεδόν 30 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, το 33χρονο μοντέλο συνηθίζει να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της – είτε από επαγγελματικές φωτογραφίσεις είτε από τις προσωπικές της εξορμήσεις.

Αυτή τη φορά, η Ratajkowski μάς ταξίδεψε στο Μεξικό, δημοσιεύοντας τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου μια σειρά από φωτογραφίες που αποπνέουν καλοκαιρινή ανεμελιά και πολυτέλεια. Το χρώμα που κυριάρχησε; Το κόκκινο, σε όλες τις αποχρώσεις του.

Πολύ κόκκινο

"Πολύ κόκκινο αυτό το Σαββατοκύριακο", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης. Στις φωτογραφίες, τη βλέπουμε να φοράει ένα εκθαμβωτικό κόκκινο φόρεμα, κρατώντας μια ασορτί τσάντα. Σε άλλες λήψεις, ποζάρει με ένα μικροσκοπικό κόκκινο μπικίνι, που τόνισε την αψεγάδιαστη σιλουέτα της, ενώ σε ένα βίντεο επέλεξε ένα μαύρο, δαντελωτό φόρεμα, συνδυασμένο με έντονο κόκκινο κραγιόν – το απόλυτο statement για τις βραδινές εμφανίσεις.

Η Emily δεν περιορίστηκε μόνο στα ρούχα και τα αξεσουάρ. Μια από τις φωτογραφίες δείχνει τα πόδια της με κόκκινο χρώμα στα νύχια, ολοκληρώνοντας την αισθητική του "κόκκινου" σαββατοκύριακου.

Οι αναρτήσεις της, όπως ήταν αναμενόμενο, συγκέντρωσαν εκατομμύρια likes και σχόλια μέσα σε λίγες ώρες. Οι θαυμαστές της έσπευσαν να εκφράσουν τον ενθουσιασμό τους για το εντυπωσιακό της στυλ και τη φυσική της ομορφιά.

Η Ratajkowski, που εκτός από μοντέλο είναι και επιχειρηματίας, φροντίζει πάντα να κρατά το κοινό της ενήμερο για τις επαγγελματικές και προσωπικές της στιγμές, και αυτή η ανάρτηση ήταν άλλη μια απόδειξη ότι είναι η βασίλισσα του Instagram.

Με φόντο τις εξωτικές παραλίες του Μεξικού και με το κόκκινο να κυριαρχεί, η Emily Ratajkowski απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι ξέρει να μαγνητίζει τα βλέμματα – είτε στην πασαρέλα, είτε στις διακοπές της.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Μαρίνα Μαράτου: Η πιο σέξι ψυχολόγος στον πλανήτη είναι Ελληνίδα

Αν θες να ξεχάσεις τον λόγο που αποφάσισες να ξεκινήσεις ψυχοθεραπεία μια συνεδρία με την Μαρίνα Μαράτου είναι η απολύτως ενδεδειγμένη.

Η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο, σύμφωνα με τη Χρυσή Τομή

ΟΚ, η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό αλλά υπάρχει και το Golden Ratio και κάπως έτσι η επιστήμη έχει ήδη αποφασίσει για την πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου.

Γιατί το μοντέλο Penny Lane βρίσκεται παντού στα social media

Από τη viral φωτογράφιση στο Sports Illustrated μέχρι τις φήμες για τη σχέση της με τον Gerard Butler, η Penny Lane βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας και των social media.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Sydney Sweeney θέλει να μας πεθάνει-Λάνσαρε τα δικά της εσωρούχα και πρωταγωνιστεί η ίδια

Η Sydney Sweeney παρουσιάζει το νέο της brand εσωρούχων SYRN, ανεβάζει τη θερμοκρασία στα social και γίνεται ξανά viral με ένα λανσάρισμα που συζητιέται.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Η Sofia Vergara ανέβασε ρετρό φωτογραφίες με μπικίνι και έριξε το Instagram

Η Sofia Vergara ανέβασε ρετρό φωτογραφίες από τα πρώτα της βήματα στο Μαϊάμι, θυμίζοντας γιατί πάντα ήξερε να ποζάρει μπροστά στον φακό και προκαλώντας καταιγισμό σχολίων στα social media.

Η Ρία Ελληνίδου έφερε το καλοκαίρι πριν την ώρα του-Οι διακοπές της στην Ταϊλάνδη

Η Ρία Ελληνίδου δημοσίευσε φωτογραφίες με μπικίνι από το ταξίδι της στην Ταϊλάνδη, εντυπωσιάζοντας με τις πόζες της στο Κοχ Σαμούι. Η τραγουδίστρια απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα.