Επιδείνωση του καύσωνα: Η Mαριγκόνα με κόκκινο μπικίνι (βίντεο)

Η Mαριγκόνα επιδεινώνει τον καύσωνα. Με νέο post στο Instagram και ένα κατακόκκινο μαγιό, κατάφερε ξανά να κάνει το timeline να πάρει φωτιά.

Αν υπάρχει κάτι στο Instagram που δεν χρειάζεται αλγόριθμο για να γίνει viral, αυτό είναι η Mαριγκόνα με μαγιό. Και στην τελευταία της ανάρτηση, το απέδειξε ξανά.

Το κορίτσι που έγινε γνωστό στο ελληνικό κοινό μέσα από την παρουσία της στο ΣΕΦ – με ένα βλέμμα, μια φανέλα και μια viral ενέργεια που δεν μπορείς να προσδιορίσεις – επανέρχεται αυτή τη φορά με ένα μικροσκοπικό κόκκινο μπικίνι και ένα video που αφήνει ελάχιστα στη φαντασία. Το caption λιτό. Ο αντίκτυπος όμως καθόλου.

Λίγα λόγια

Η Mαριγκόνα δεν είναι απλώς ακόμη ένα όμορφο πρόσωπο στο Instagram. Είναι μια persona που χτίζει προσεκτικά τη δημόσια εικόνα της με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο: χωρίς να πει πολλά, λέει όσα χρειάζεται. Ξέρει πώς να ποζάρει, ξέρει πότε να ποστάρει και – κυρίως – ξέρει σε ποιο κοινό απευθύνεται.

Στο τελευταίο της video, ποζάρει με ένα μπικίνι στα χρώματα της αγαπημένης της ομάδας – ναι, το κόκκινο δεν ήταν τυχαίο – και το αποτέλεσμα είναι αυτό που λέμε "καλοκαίρι σε μία εικόνα". Οι αναλογίες της κάνουν τους followers της να γεμίζουν τα σχόλια με emojis και τις καρδιές να πληθαίνουν.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes έπεσαν βροχή. Και όχι άδικα. "Φωτιά", "θεά", "πανικός" – αυτά είναι μερικά από τα πιο συχνά σχόλια κάτω από το post της. Αλλά η ίδια παραμένει cool. Όπως πάντα. Ξέρει ότι κάθε της ανάρτηση είναι ένα μικρό event στα social media και το διαχειρίζεται με απόλυτη αυτοπεποίθηση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το timeline λιώνει εξαιτίας της. Και όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι και η τελευταία. Η Mαριγκόνα συνεχίζει να είναι αυτό που λέμε guilty pleasure του Instagram.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Η Sydney Sweeney θέλει να μας πεθάνει-Λάνσαρε τα δικά της εσωρούχα και πρωταγωνιστεί η ίδια

Η Sydney Sweeney παρουσιάζει το νέο της brand εσωρούχων SYRN, ανεβάζει τη θερμοκρασία στα social και γίνεται ξανά viral με ένα λανσάρισμα που συζητιέται.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Η Sofia Vergara ανέβασε ρετρό φωτογραφίες με μπικίνι και έριξε το Instagram

Η Sofia Vergara ανέβασε ρετρό φωτογραφίες από τα πρώτα της βήματα στο Μαϊάμι, θυμίζοντας γιατί πάντα ήξερε να ποζάρει μπροστά στον φακό και προκαλώντας καταιγισμό σχολίων στα social media.

Η Ρία Ελληνίδου έφερε το καλοκαίρι πριν την ώρα του-Οι διακοπές της στην Ταϊλάνδη

Η Ρία Ελληνίδου δημοσίευσε φωτογραφίες με μπικίνι από το ταξίδι της στην Ταϊλάνδη, εντυπωσιάζοντας με τις πόζες της στο Κοχ Σαμούι. Η τραγουδίστρια απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Olivia Dunne: Η πρώην γυμνάστρια που μετατράπηκε σε φαινόμενο των social media

Από τα μετάλλια της ενόργανης στη λίστα Forbes 30 Under 30, η Olivia Dunne μετατρέπει την αθλητική της πορεία σε ψηφιακή επιρροή.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Υπέροχη Kylie Jenner σε νέα καμπάνια εσωρούχων

Η Kylie Jenner συμμετέχει στη νέα καμπάνια του Skims για τη σειρά Everyday Cotton, την ώρα που το brand στηρίζει την Team USA με πατριωτική capsule συλλογή στους Χειμερινούς Αγώνες.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Jutta Leerdam: Η πιο εντυπωσιακή αθλήτρια στον κόσμο

Η Jutta Leerdam αποτελεί μία από τις κορυφαίες μορφές του πατινάζ ταχύτητας. Με πολλαπλούς παγκόσμιους τίτλους και σταθερή παρουσία στην κορυφή, η Ολλανδή συνεχίζει να γράφει τη δική της ιστορία.