Η Έλλη Τρίγγου ζει το διασημότερο love story όλων των εποχών

Η νεαρή ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση του Γιάννη Κακλέα "Ερωτευμένος Σαίξπηρ", που θα κάνει πρεμιέρα 26 Οκτωβρίου στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος

Ακολουθεί το πηγαίο συναίσθημα. Λατρεύει την ποίηση. Θέλει να ζήσει αληθινά. Να ερωτευτεί ελεύθερα. Η καρδιά της φλέγεται. Τολμά να ρισκάρει, μεταμφιέζεται σε άντρα και γνωρίζει την τέχνη του θεάτρου και τον έρωτα στα μάτια του William Shakespeare.

Η Έλλη Τρίγγου ζει το διασημότερο love story όλων των εποχών

Όλα αυτά όχι η Έλλη Τρίγγου, αλλά η Βιόλα, η ηρωίδα που θα ενσαρκώσει στην παράσταση του Γιάννη Κακλέα Ερωτευμένος Σαίξπηρ –έργο που ενέπνευσε το Βρετανό βάρδο να γράψει το Ρωμαίος και Ιουλιέτα– με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στον ομώνυμο ρόλο. "Έχω ερωτευτεί παράφορα. Έχω ζήσει τον έρωτα που σε βγάζει από την ανθρώπινη υπόστασή σου και σε κάνει να αποκτάς δυνάμεις υπερήρωα. Να μην πατάς στα πόδια σου, να βρίσκεσαι ένα βήμα πάνω από τη Γη, να παραλύεις απόλυτα μπροστά στο αντικείμενο του πόθου σου" αναφέρει η 28χρονη Πατρινή ηθοποιός, που μεγάλωσε στο Βύρωνα και ζει στο Μεταξουργείο.

Τι τρελό έχει κάνει στο όνομα του έρωτα; "Δεν έχω μεταμφιεστεί σε άντρα, τουλάχιστον προς το παρόν" αναφέρει χαριτολογώντας. "Έχω εμφανιστεί ξαφνικά. Έχω εξαφανιστεί ξαφνικά. Έχω γράψει γράμματα. Έχω ζωγραφίσει τοίχους. Βασικά έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα".

ΕΛΛΗ ΤΡΙΓΓΟΥ

Trivia 1ο: Το breakthrough στην πορεία της Έλλης Τρίγγου έγινε μέσα από την πρώτη της ταινία, το Suntan του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου.

Trivia 2ο: Θα τη δεις επίσης στην παράσταση Στέλλα κοιμήσου του Γιάννη Οικονομίδη (παίζεται ήδη στο Θέατρο Τζένη Καρέζη), αλλά και στην 4η σεζόν της τηλεοπτικής βρετανικής σειράς The Durrells, που θα κάνει πρεμιέρα το 2019.

Info: Ερωτευμένος Σαίξπηρ

"ΘΕΑΤΡΟΝ" Πειραιώς 254, Ταύρος Τ. 212 254 0300 www.theatron254.gr. Από 26 Οκτωβρίου, Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη 19:00, Πέμπτη 19:00, Παρασκευή  20:00, Σάββατο 20:00, Κυριακή 18:30. Τιμές εισιτηρίων: Κανονικά εισιτήρια: €45, €38, €30, €24, €19, €14 (θεωρείο), Ισχύουν ειδικές τιμές για Α.Μ.Ε.Α., φοιτητές, νέους έως 26 χρονών & ανέργους, Ειδικές τιμές για ομαδικές κρατήσεις (από 20 άτομα και πάνω) στο: Τ. 212 254 0300

Προπώληση εισιτηρίων:

  • Στα ταμεία του θεάτρου, Πειραιώς 254, Ταύρος
  • Στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://tickets.theatron254.gr/
  • Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.viva.gr
  • Τηλεφωνικά, στο T. 212 254 0300

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου