Κυνηγώντας το 12άρι της Katerine Duska

Η νεαρή Ελληνοκαναδή με το Better Love είναι η ελληνική συμμετοχή που θέλουμε στη Eurovision.

Γεννήθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά πριν από 30 χρόνια. Σήμερα ζει μόνιμα στην Αθήνα. Με τη μουσική ασχολείται επαγγελματικά από το 2014. Ο πρώτος στίχος που έγραψε ήταν στην εφηβεία της. "Ευτυχώς που δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Νομίζω πήγαινε κάπως έτσι: "Don’t go, I don’t wanna feel no sorrow, please don’t go”" θυμάται η Katerine Duska, που σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου, θα βρεθεί στη σκηνή της Eurovision στο Τελ Αβίβ, εκπροσωπώντας τη χώρα μας με το Better Love στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

"Ήθελα ένα τραγούδι-πρόταση με δική του ταυτότητα, που να με εκφράζει πλήρως, χωρίς να είναι ναρκισσιστικό, αλλά να γεννά έναν κόσμο που να αφορά και τους γύρω μου. Να είναι σύγχρονο, να στέκεται και εντός και εκτός διαγωνισμού και φωτεινό, να προσφέρει ψυχική ανάταση".

Η Katerine συνηθίζει να γράφει τραγούδια για όνειρα και υποσχέσεις. "Κάτι σαν αναμνήσεις ενός alter ego". Το Better Love είναι τουλάχιστον μέχρι σήμερα το πιο συναισθηματικό κομμάτι της. Αλήθεια, τι σημαίνει για εκείνη "καλύτερη αγάπη"; "Αυτή που είναι βαθιά, υπερβατική, δε φοβάται, δεν κάνει διακρίσεις".

Κυνηγώντας το 12άρι της Katerine Duska

Ο 64ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision διεξάγεται φέτος στο Ισραήλ. Ο τελικός θα λάβει χώρα στις 18 του μήνα.

Τη μουσική του Better Love συνυπογράφουν οι Katerine Duska, David Sneddon και Leon of Athens, ενώ τους στίχους οι δύο πρώτοι. Το βιντεοκλίπ έχει σκηνοθετήσει η Έφη Γούση. Το single κυκλοφορεί από τη Minos EMI/Universal.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Η Syndey Sweeney ντύθηκε "σέξι δράκος" από την ταινία Shrek

Η Syndey Sweeney πέρασε την εβδομάδα μετά το Thanksgiving με φίλους στη Disneyland και ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες όπου εμφανίζεται ντυμένη ως "σέξι δράκος" από το Shrek.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Antigoni Buxton θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision 2026

Η Antigoni Buxton θα ανέβει στη σκηνή της Eurovision 2026 στη Βιέννη εκπροσωπώντας την Κύπρο. Με αυτοπεποίθηση και συγκίνηση, δηλώνει πως το όνειρό της γίνεται πραγματικότητα.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Φιναλίστ σε καλλιστεία στη Χιλή άφησε τους πάντες άφωνους με το απίθανο ταλέντο της (video)

Σε έναν διαγωνισμό γεμάτο λάμψη και παγιέτες, μια διαγωνιζόμενη στη Χιλή κατάφερε να ξεχωρίσει με έναν τρόπο που κανείς δεν περίμενε και να αποσπάσει το πιο δυνατό χειροκρότημα της βραδιάς.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Η Irina Shayk ντύθηκε Τσιτσιολίνα και έβαλε φωτιά στο Instagram

Η Irina Shayk τίμησε την εμβληματική Τσιτσιολίνα με μια εντυπωσιακή Halloween εμφάνιση που θύμισε τα 80s και ξεσήκωσε το Instagram με αισθησιασμό και στυλ.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ασύλληπτα σέξι η Sydney Sweeney σε νέα της εμφάνιση

Η Sydney Sweeney εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με μια εμφάνιση που συζητήθηκε όσο καμία άλλη, όχι μόνο για το στιλ της, αλλά και για την αυτοπεποίθησή της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kristina Tomiceva: Η υπέροχη Σέρβα παρουσιάστρια της EuroLeague

Η Kristina Tomiceva έχει γίνει ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της σερβικής τηλεόρασης και καταφέρνει σε κάθε της εμφάνιση να μανγητίζει τα βλέμματα.