Το ισπανικό ταμπεραμέντο της Anna Castillo

H 26χρονη ηθοποιός προκαλεί σεισμό στο κάθε της βήμα παρά το μικροσκοπικό της μέγεθος.

Γράφει: Αργύρης Κούρσαλης 02 Ιουλίου 2019

"Όταν ανέβηκε στην πισίνα το ξενοδοχείου, φορώντας ψηλοτάκουνα τακούνια, την ώρα που κατέφθαναν οι πρώτοι επισκέπτες, η εικόνα της ήταν ικανή να προκαλέσει καρδιακά επεισόδια" σημειώνει το ισπανικό Esquire για την εμφάνιση της Anna Castillo στα πλαίσια φωτογράφησης της για το περιοδικό. Η 26χρονη Ισπανίδα, παρά τα μόλις 1 μέτρο και 60 εκατοστά της, είναι από εκείνες τις γυναίκες που προκαλούν σεισμό σε κάθε τους βήμα. Το ταμπεραμέντο άλλωστε είναι πολύ πιο ισχυρό από κάθε τέλεια αναλογία.

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες νεαρές ηθοποιοί από την Ισπανία κερδίζουν τα φλας της δημοσιότητας με τη μεσογειακή τους γοητεία. Μία παράδοση που ξεκίνησε με τη Penelope Cruz συνεχίζεται μέχρι σήμερα με πολλές άξιες εκπροσώπους της ισπανικής σχολής γυναικών. Μπρίο, σκέρτσο, μηδενικά κόμπλεξ, άνεση με το φακό και -κυρίως- μία ομορφιά που δεν είναι αψεγάδιαστη αλλά παίζει με τις ατέλειές της.

Το ισπανικό ταμπεραμέντο της Anna Castillo

"Έλα ας ξεκινήσουμε. Τι θες να κάνω;" ρωτά σε κάποια φάση της συνέντευξης, κάτω από όχι ιδανικές συνθήκες από ο καιρός δεν ήταν και τόσο ζεστός και το νερό της πισίνας παγωμένο.

Anna Castillo 4

Η Castillo που πρωταγωνιστεί στη σειρά La línea invisible, μία παραγωγή που παρακολουθεί την γέννηση της τρομοκρατικής οργάνωσης ETA, έκανε πρώτη φορά αισθητή την εμφάνισή της στην κωμωδία Holy Camp! (2017) όπου υποδύθηκε μία επαναστατημένη έφηβη που βρίσκεται κλεισμένη σε μία εκκλησιαστική κατασκήνωση. Εκρηκτικός, δηλαδή, συνδυασμός.

Anna Castillo 5

Η 26χρονη ηθοποιός μετακόμισε πρόσφατα από τη Βαρκελώνη στη Μαδρίτη και δηλώνει ότι μπορεί να την λείπει η χαλαρή ατμόσφαιρα της πρώτης, στην τελευταία όμως δεν χρειάζεται ποτέ να έχεις κάποιο πλάνο. Συμβαίνει πάντα κάτι καινούργιο κι ανά πάσα στιγμή -κάπως, δηλαδή, σαν το πηγαίο ισπανικό ταμπεραμέντο της Anna Castillo.

Από: Esquire ES | φωτογραφίες © Dario Aranyo


Στο Ιnstagram της Anna Castillo


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Castillo (@nanitita) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Castillo (@nanitita) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Castillo (@nanitita) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Castillo (@nanitita) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Castillo (@nanitita) on

 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Girls

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Daili Perez, από την Κούβα με αγάπη

Εξωτική ομορφιά και ταπεραμέντο που δεν μπαίνει σε καλούπια.

Lindsey van der Hoeven, απλά υπέροχη

Ο φωτογραφικός φακός έχει σχέση πάθους με το 26χρονο μοντέλο από το Ρότερνταμ.