Το ισπανικό ταμπεραμέντο της Anna Castillo

H 28χρονη ηθοποιός προκαλεί σεισμό στο κάθε της βήμα παρά το μικροσκοπικό της μέγεθος.

"Όταν ανέβηκε στην πισίνα το ξενοδοχείου, φορώντας ψηλοτάκουνα τακούνια, την ώρα που κατέφθαναν οι πρώτοι επισκέπτες, η εικόνα της ήταν ικανή να προκαλέσει καρδιακά επεισόδια" σημειώνει το ισπανικό Esquire για την εμφάνιση της Anna Castillo στα πλαίσια φωτογράφησης της για το περιοδικό. Η 28χρονη Ισπανίδα, παρά τα μόλις 1 μέτρο και 60 εκατοστά της, είναι από εκείνες τις γυναίκες που προκαλούν σεισμό σε κάθε τους βήμα. Το ταμπεραμέντο άλλωστε είναι πολύ πιο ισχυρό από κάθε τέλεια αναλογία.

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες νεαρές ηθοποιοί από την Ισπανία κερδίζουν τα φλας της δημοσιότητας με τη μεσογειακή τους γοητεία. Μία παράδοση που ξεκίνησε με τη Penelope Cruz συνεχίζεται μέχρι σήμερα με πολλές άξιες εκπροσώπους της ισπανικής σχολής γυναικών. Μπρίο, σκέρτσο, μηδενικά κόμπλεξ, άνεση με το φακό και -κυρίως- μία ομορφιά που δεν είναι αψεγάδιαστη αλλά παίζει με τις ατέλειές της.

Το ισπανικό ταμπεραμέντο της Anna Castillo

"Έλα ας ξεκινήσουμε. Τι θες να κάνω;" ρωτά σε κάποια φάση της συνέντευξης, κάτω από όχι ιδανικές συνθήκες από ο καιρός δεν ήταν και τόσο ζεστός και το νερό της πισίνας παγωμένο.

Anna Castillo 4

Η Castillo που πρωταγωνιστεί στη σειρά La línea invisible, μία παραγωγή που παρακολουθεί την γέννηση της τρομοκρατικής οργάνωσης ETA, έκανε πρώτη φορά αισθητή την εμφάνισή της στην κωμωδία Holy Camp! (2017) όπου υποδύθηκε μία επαναστατημένη έφηβη που βρίσκεται κλεισμένη σε μία εκκλησιαστική κατασκήνωση. Εκρηκτικός, δηλαδή, συνδυασμός.

Anna Castillo 5

Η 27χρονη ηθοποιός μετακόμισε από τη Βαρκελώνη στη Μαδρίτη και δηλώνει ότι μπορεί να την λείπει η χαλαρή ατμόσφαιρα της πρώτης, στην τελευταία όμως δεν χρειάζεται ποτέ να έχεις κάποιο πλάνο. Συμβαίνει πάντα κάτι καινούργιο κι ανά πάσα στιγμή -κάπως, δηλαδή, σαν το πηγαίο ισπανικό ταμπεραμέντο της Anna Castillo.

Από: Esquire ES | φωτογραφίες © Dario Aranyo


Στο Ιnstagram της Anna Castillo


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Castillo (@nanitita) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Castillo (@nanitita) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Castillo (@nanitita) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Castillo (@nanitita) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Castillo (@nanitita) on

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Alessandra Ambrosio, από την Βραζιλία με αγάπη

Μία πραγματικά σταθερή αξία στην καρδιά μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kaya Scodelario, αργήσαμε να σε προσέξουμε

Το κορίτσι του The Gentlemen είναι το νέο μας crush.

Γραφει Πωλινα Φραγκου