Κορίτσια στο Κόκκινο Χαλί: Οι καλύτερες εμφανίσεις της δεκαετίας

Από τις πιο πρωτοποριακές και statement μέχρι τις αμφιλεγόμενες και τις κιτς. Οι πιο iconic red carpet εμφανίσεις της δεκαετίας που βρίσκεται στη δύση της.

Γράφει: Esquire Editors 06 Δεκεμβρίου 2019

Εν αναμονή του 2020, η ανασκόπηση των τάσεων που ξεχώρισαν τη δεκαετία που σιγά σιγά πλησιάζει στο τέλος της είναι, όπως είναι λογικό, αναπόφευκτη. Καταρρίπτοντας τα περισσότερα ταμπού από αστέρια του Hollywood, όπως η Cher, η Jennifer Lopez και η Elizabeth Hurley τις δεκαετίας του '80, του '90 και του '00, τα 2010s ήταν μία εποχή πειραματισμού, με τις περισσότερες δημοφιλείς εμφανίσεις να συνοδεύονται από κάποιο βαθύτερο μήνυμα.

Oscars, Grammys, Met Gala, Emmys και πολλές ακόμη περιστάσεις με ξεχωριστά gowns έσπασαν τους κανόνες, έγιναν θέμα συζήτησης, βρέθηκαν στην κορυφή των μηχανών αναζήτησης και κατάφεραν να αφήσουν το στίγμα τους στην ιστορία της μόδας. Από τις πιο πρωτοποριακές και statement μέχρι τις  υπερβολικές, τις αμφιλεγόμενες και τις κιτς, ακολουθούν οι πιο iconic red carpet εμφανίσεις  της δεκαετίας που βρίσκεται στη δύση της. 

Κορίτσια στο Κόκκινο Χαλί: Οι καλύτερες εμφανίσεις της δεκαετίας
Η Angelina Jolie με Versace στα Academy Awards (2012) με την πόζα που αντιγράφεται μέχρι σήμερα.
rihanna
Η Rihanna με Adam Selman στα CFDA Awards (2014) έκανε τα naked dresses την απόλυτη τάση των red carpet looks.

 

H συνέχεια στο Harpersbazaar.gr.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Girls

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Τα καλύτερα φετινά μουσικά βιντεοκλίπ

Το 2019 ήταν μία καλή χρονιά για τα music videos. Αυτά είναι όσα ξεχώρισαν φέτος.

Η καλύτερη περίοδος για να φας ψάρι

Ο όρος της εποχικότητας ισχύει και με το παραπάνω για τον κόσμο του βυθού. Το τέλος του φθινοπώρου είναι η χρυσή περίοδος για τα μεσογειακά ψάρια και θαλασσινά.