Η Κίκα Γεωργίου είναι η γυναίκα-μυστήριο στο The New Pope του HBO

Η Κύπρια ηθοποιός μιλά στο Esquire για τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά του Paolo Sorrentino με τους Jude Law και John Malkovich.

Δεν υπάρχει ταινία του Paolo Sorrentino που να μην έχει δει. Η "Τέλεια ομορφιά" είναι η αγαπημένη της. Όταν την πρωτοείδε, δε φανταζόταν ότι μερικά χρόνια αργότερα θα περνούσε από ακρόαση και θα έπαιζε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του. Η Κίκα Γεωργίου συμμετέχει στη σειρά The New Pope, το sequel του The Young Pope (2016), που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο HBO μέσα στον Ιανουάριο του 2020.

Ο ρόλος της είναι από εκείνους τους μυστήριους που αρέσκεται να γεννά η πένα του Ιταλού σκηνοθέτη και σεναριογράφου. "Δεν έχω όνομα. Είμαι η Donna Divisa Rossa, η γυναίκα με την κόκκινη στολή, η αρχηγός μιας εξτρεμιστικής θρησκευτικής ομάδας, φιλικά προσκείμενης στον πάπα" εξηγεί η Κύπρια ηθοποιός, που σπούδασε μουσική στο Σικάγο των ΗΠΑ και υποκριτική στην Αθήνα.

Η Κίκα Γεωργίου είναι η γυναίκα-μυστήριο στο The New Pope του HBO

Παραδέχεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων έπρεπε να συγκρατεί τον ενθουσιασμό της για να δείχνει ψύχραιμη – και ποιος θα ήταν στη θέση της αν έπαιζε δίπλα στους Jude Law και John Malkovich. "Ακούς χολιγουντιανά ονόματα και σκέφτεσαι ότι θα είναι κάπως. Τελικά, ήταν ακριβώς το αντίθετο: φιλικοί, υποστηρικτικοί, χαλαροί. Μπορεί να φανεί περίεργο, αλλά ήταν η πιο εύκολη δουλειά που έχω κάνει μέχρι στιγμής".


Κεντρική φωτογραφία: Γιώργος Καπλανίδης. Mακιγιάζ-μαλλιά: Ζέφη Σιάτου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου