Η επικίνδυνη έλξη της Margaret Qualley

"Κάποτε στο Χόλιγουντ", η μεγάλη οθόνη βρήκε τη σύγχρονη λολίτα της.

Esquire Team
Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 28 Φεβρουαρίου 2020

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να δει κάποιος -αν δεν το έχει ήδη κάνει- το "Κάποτε στο Χόλιγουντ" (Once Upon a Time in Hollywood) του Quentin Tarantino: η πρώτη κοινή κινηματογραφική εμφάνιση των Leonardo DiCpario και Brad Pitt, η απολαυστική ερμηνεία του δεύτερου -δεν πήρε τυχαία το Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου-, η πάντα σέξι παρουσία της Margot Robbie, το story που μας υπενθύμισε ένα από τα πιο αιματοβαμμένα καλοκαίρια της σύγχρονης ιστορίας παγκοσμίως, εκείνο του '69 στο Λος Άντζελες όταν ο Charles Manson και η "οικογένειά" του δολοφόνησαν την τότε σύζυγό του Roman Polanski, Sharon Tate και τέσσερις ακόμα φίλους της. Έχουμε όμως έναν ακόμα λόγο, που ακούει στο όνομα Margaret Qualley.

Η επικίνδυνη έλξη της Margaret Qualley

Η 25χρονη ηθοποιός υποδύεται ένα από τα μέλη της "οικογένειας" του Manson, την Pussycat, που βάζει στο μάτι τον Cliff Booth, τον ήρωα που ενσαρκώνει ο Pitt.

Μάργκαρετ Κουάλεϊ

Αυτή είναι η 10η κινηματογραφική εμφάνιση της μελαχρινής πρασινομάτας καλλονής, που χρωστάει την εντυπωσιακή ομορφιά της στη διάσημη μητέρα της, Andie MacDowell και τον γοητευτικό πατέρα της, πρώην μοντέλο Paul Qualley, που παντρεύτηκαν το 1986 και πήραν διαζύγιο το 1999 - η μεγαλύτερη αδελφή της είναι η Rainey Qualley, επίσης ηθοποιός, μοντέλο και χορεύτρια.

Γεννημένη στις 23 Οκτωβρίου 1994 στη Μοντάνα των ΗΠΑ, η Margaret ασχολήθηκε αρχικά με τον κλασικό χορό -φοίτησε στα φημισμένα American Ballet Theatre- και το μόντελινγκ.

Μάργκαρετ Κουάλεϊ
Η πρώτη φορά που περπάτησε στην πασαρέλα ήταν στα 16 της, για λογαριασμό του οίκου Alberta Ferretti στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης.

Στα 17 της αποφάσισε να κρεμάσει τις πουέντ και να δοκιμαστεί στην υποκριτική. Σπούδασε στο Royal Academy of Dramatic Art στο Λονδίνο και στα 19 συμμετείχε στην πρώτη της ταινίας, το Palo Alto της Gia Coppola. Ένα χρόνο αργότερα έκανε το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη, συμπρωταγωνιστώντας με τον Justin Theroux στη σειρά που την ανέδειξε, το The Leftovers (2014-2017). Ο πρώτος της ρόλος σε blockbuster ήταν το 2016 στην κωμική περιπέτεια "Τα Καλά Παιδιά" του Shane Black με τους Russell Crowe και Ryan Gosling και ο δεύτερος ήταν ουσιαστικά αυτός που της έδωσε ο Tarantino στο "Κάποτε στο Χόλιγουντ".

Αυτές τις ημέρες, η Margaret Qualley βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο χάρη στον πρώτο της ουσιαστικά μεγάλο πρωταγωνιστικό ρόλο στο σελιλόιντ. Συμπρωταγωνιστεί με την Sigourney Weaver στην ταινία που άνοιξε την αυλαία της φετινής Μπερλινάλε, το My Salinger Year και υποδύεται τη νεαρή ποιήτρια Joanna που δουλεύει ως βοηθός στο λογοτεχνικό πρακτορείο της Margaret (Weaver) και απαντά στα γράμματα θαυμαστών του συγγραφέα J. D. Salinger.

Αν δεν είναι αυτή μία καλή αφορμή για να συνθέσουμε το φωτογραφικό άλμπουμ της σύγχρονης λολίτας του Χόλιγουντ, τότε ποια είναι;

Μάργκαρετ Κουάλεϊ
Η πρασινομάτα Margaret με την μητέρα της, Andie MacDowell. Το μήλο έπεσε κάτω από την μηλιά. 
Μάργκαρετ Κουάλεϊ
Κι εδώ στην αγκαλιά του Tarantino στις φετινές Χρυσές Σφαίρες, μαζί με τους πρωταγωνιστές και τους παραγωγούς του "Κάποτε στο Χόλιγουντ".
Μάργκαρετ Κουάλεϊ
Η φυσική ομορφιά της δεν είναι το μοναδικό ατού της.
Μάργκαρετ Κουάλεϊ
Το καταπράσινο βλέμμα της επίσης.
Μάργκαρετ Κουάλεϊ
Κι αυτό είναι κάτι που η ίδια γνωρίζει πολύ καλά, αναδεικνύοντας δοθείσης της ευκαιρίας τα μακριά, καλλίγραμμα πόδια της, όπως εδώ.
Μάργκαρετ Κουάλεϊ
Αλλά και εδώ.
Μάργκαρετ Κουάλεϊ
Όχι όμως κι εδώ, που προτίμησε να μας δείξει το αψεγάδιαστο δέρμα της με ένα femme fatale look. 
Μάργκαρετ Κουάλεϊ
Η φινέστα άλλωστε είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της γοητείας της. 
Μάργκαρετ Κουάλεϊ
Οι στιλιστικές της επιλογές το επιβεβαιώνουν. Πρώτη απόδειξη.
Μάργκαρετ Κουάλεϊ
Δεύτερη...
Μάργκαρετ Κουάλεϊ
... τρίτη και επικίνδυνα ελκυστική.
Φωτογραφίες Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Alessandra Ambrosio, από την Βραζιλία με αγάπη

Μία πραγματικά σταθερή αξία στην καρδιά μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kaya Scodelario, αργήσαμε να σε προσέξουμε

Το κορίτσι του The Gentlemen είναι το νέο μας crush.

Γραφει Πωλινα Φραγκου