Léa Seydoux, ένα ατρόμητο Bond girl

Η Γαλλίδα ηθοποιός στη νέα ταινία του 007, No Time to Die.

Η Léa Seydoux, καθισμένη δίπλα στο παράθυρο του εστιατορίου στο Σόχο της Νέας Υόρκης, προσπαθεί να διαχειριστεί το τεράστιο μπέργκερ της, το οποίο πρέπει να φάει όσο το δυνατόν γρηγορότερα, για να μπορέσει να συγκεντρωθεί στις σκέψεις της. Είναι πολύ πεινασμένη και κουρασμένη. Ο τρίχρονος γιος της κάθε βράδυ σκαρφαλώνει στο κρεβάτι της ("Δεν μπορώ να επιβληθώ", ομολογεί σε ήπιο τόνο) και το πρόγραμμα για την προώθηση της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ "No Time to Die", σκηνοθετημένης από τον Cary Fukunaga, είναι εξαιρετικά απαιτητικό. 

Παράλληλα, συμμετέχει στα γυρίσματα μιας γαλλικής ταινίας του Bruno Dumont στο Μόναχο. Φυσικά η προσοχή του κόσμου, αναπόφευκτα, είναι στραμμένη στην πρεμιέρα του Μποντ, ενός project που έχει περάσει από σαράντα κύματα, με τελευταίο την αναβολή της πρεμιέρας για τον Νοέμβριο.

Η συνέχεια στο harpersbazaar.gr.


φωτογραφία Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου