Ο Dwayne Johnson και η άβολη συνήθειά του στο γυμναστήριο

Ο ηθοποιός που θέλει να γίνει ο επόμενος James Bond ουρεί σε άδεια μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού.

Να και μία άχρηστη αλλά εξαιρετικά juicy πληροφορία. Ο Dwayne Johnson, γνωστός και ως The Rock, όπως αποκάλυψε κατά τη διάρκεια του Explain This, μίας σειράς με βίντεο που έχει θεσμoθετήσει το αμερικάνικο Esquire, βολεύεται με το να ουρεί σε χρησιμοποιημένα μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού κατά τη διάρκεια των προπονήσεών του. Κι αυτό δεν είναι λύση εσχάτης ανάγκης, που έχει συμβεί μία άντε δύο φορές. Συμβαίνει κατά κανόνα. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να δούμε το πού οφείλεται αυτή η τακτική του.

Ενυδάτωση πάνω απ' όλα

Όπως θα έχεις διαπιστώσει κι εσύ, αν γυμνάζεσαι εντατικά, το να κατεβάσεις μονομιάς ένα μπουκαλάκι με νερό κατά τη διάρκεια της προπόνησής σου είναι κάτι το εύκολο. Αν θέλεις όμως να διατηρείσαι ενυδατωμένος και η προπόνησή σου είναι σκληρή, το ένα μπουκαλάκι δεν πρόκειται να σου κάνει τίποτα. Σύντομα θα περάσεις στο δεύτερο και το τρίτο. Κάτι τέτοιο κάνει και ο 'Βράχος' μας. Λογικό, λοιπόν να θέλει να ουρεί συνέχεια. Γιατί, όμως, σε μπουκάλια;

Η τέχνη του ουρείν

Ο λόγος είναι απλός και πρακτικός: Τα γυμναστήρια και οι λοιποί χώροι που γυμνάζεται δεν διαθέτουν τουαλέτες. Τα άδεια μπουκάλια από το νερό που πίνει, λοιπόν, είναι η καλύτερη λύση.

Jame Bond, σου έρχεται ο Dwayne

Στο βίντεο που προηγήθηκε, ο Dwayne Johnson δεν μίλησε βέβαια μόνο για την τέχνη του ουρείν. Αλλά και για τις προπονήσεις του στο γυμναστήριο, την πιθανότητα να δούμε τον Black Adam να κονταροχτυπιέται με τον Superman, τα επικά γεύματα που 'κλέβει' όταν είναι σε πρόγραμμα διατροφής και την επιθυμία του να γίνει ο επόμενος James Bond.

> Διάβασε ακόμα: Ο The Rock είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος influencer του πλανήτη

Κάτι το ανεκδοτολογικού ενδιαφέροντος είναι ότι ο παππούς του, ο Peter Maivia, είχε κάνει ένα μικρό πέρασμα σε ρόλο 'καθάρματος' στην ταινία του κατασκοπικού franchise You Only Live Twice, του 1967, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Sean Connery. Εκείνος, θέλει να πάρει τον κεντρικό ρόλο και, αν το αξίζει, του το ευχόμαστε. Ακόμα και αν ουρεί σε μπουκάλια, πράγμα που δεν αρμόζει σε έναν gentleman.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.