Το House of Gucci κάνει ανάρπαστα τα κομμάτια Gucci

Ο οίκος Gucci εξαργυρώνει την επιτυχία της ταινίας με τον καλύτερο τρόπο.

Γράφει: Esquire Editors 01 Δεκεμβρίου 2021

Πρεμιέρα έκανε στις 24 του Νοέμβρη η πολυαναμενόμενη ταινία House of Gucci σε σκηνοθεσία Ridley Scott και πρωταγωνίστρια τη Lady Gaga. Ήδη με την πρεμιέρα της ταινίας, άρχισαν να διαφαίνονται και τα οφέλη για τον οίκο Gucci: οι αγοραστές άρχισαν να αναζητούν τσάντες και ρούχα της επωνυμίας Gucci. 

Η κατακόρυφη άνοδος στις πωλήσεις

Συγκεκριμένα, η e-commerce πλατφόρμα Lovethesales.com, που συγκεντρώνει προϊόντα από τα e-shops διάφορων brands, αναφέρει σε report της ότι μετά την πρεμιέρα της ταινίας οι αναζητήσεις για τσάντες Gucci παρουσίασαν στην πλατφόρμα της αύξηση 257% σε σχέση με την εβδομάδα πριν την έξοδο της ταινίας στους κινηματογράφους, ενώ οι αναζητήσεις για ρούχα Gucci αυξήθηκαν κατά 73%. 

Το γεγονός, βεβαίως, δεν προκαλεί έκπληξη. Ήδη στον Όμιλο Kering, στον οποίο ανήκει ο οίκος Gucci, είχαν προβλέψει ότι το "House of Gucci" θα λειτουργήσει ως "Hallo Effect" ("το φαινόμενο του φωτοστέφανου", όπως αποδίδεται στα ελληνικά) για το brand. 

Στο φιλμ συμμετέχουν επίσης πρόσωπα που συνδέονται με τον οίκο, όπως η Salma Hayek, σύζυγος του CEO της Kering, François-Henri Pinault, αλλά και ο Jared Leto, ambassador του οίκου, που συμμετείχε μάλιστα και στο πρόσφατο show στο Los Angeles. 

Η συνέχεια στο HarpersBazaar.gr

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

H Anne Hathaway είναι πλέον αγνώριστη

Η αλλαγή στην εμφάνισή της που δεν περίμενε κανείς.

H Billie Eilish λεέι ότι θα έπρεπε να έχει διδακτορικό στον αυνανισμό

"Βασικά μιλάω για το σεξ κάθε φορά που έχω την ευκαιρία".

H Ferrari αλλάζει όνομα

Ύστερα από συμφωνία εκατομμυρίων με τεχνολογικό κολοσσό.

Γραφει TopGear

Είδαμε την πρώτη τηλεόραση MicroLED που κατέφθασε στην Ελλάδα

Οι νέες τηλεοράσεις και soundbars της Samsung είναι πραγματικά πρωτοποριακές και εντός θα βρεις όλες τις πληροφορίες.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η νέα δίαιτα του Orlando Bloom περιλαμβάνει (και) δηλητήριο βατράχου

Ο δημοφιλής ηθοποιός μόλις αποκάλυψε ότι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Orlando Bloom: To the Edge έκανε ακραία πράγματα - και όχι μόνο στη διατροφή του.

Γραφει Γιαννης Σπανος