Ο Will Smith απολογήθηκε (ξανά) στον Chris Rock

Και αποκαλύπτει ότι ο πρώην φίλος του δεν έχει δεχτεί ακόμα τη συγγνώμη του.

Γράφει: Esquire Editors 01 Αυγούστου 2022

H 94η απονομή βραβείων Όσκαρ έγραψε μία μαύρη σελίδα στην ιστορία του θεσμού εξαιτίας του βίαιου ξεσπάσματος που είχε ο ηθοποιός- και νικητής της βραδιάς στην κατηγορία 'Α ανδρικός ρόλος- Will Smith όταν χαστούκισε επί σκηνής τον παρουσιαστή Chris Rock. Το συμβάν ήταν αποτέλεσμα ενός αστείου που ο κωμικός έκανε για το ξυρισμένο κεφάλι της Jada Pinkett Smith, προκαλώντας τον εκνευρισμό του Smith καθώς η σύζυγός του πάσχει από αλωπεκία. 

Οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές, φέρνοντας την Ακαδημία μπροστά στο δίλημμα για το αν θα έπρεπε να στερήσει το βραβείο από τον πρωταγωνιστή. Τελικά, αποφάσισε να του απαγορεύσει την παρουσία του στην εκδηλώσεις της για τα επόμενα δέκα χρόνια, ο ίδιος παραιτήθηκε από μέλος της Ακαδημίας και δήλωσε τη μεταμέλειά του δημόσια ζητώντας συγγνώμη από τον Chris Rock. 

Δημόσια συγγνώμη και ανάλυση του περιστατικού πέντε μήνες μετά

Πέντε μήνες μετά, και ο Will Smith επιστρέφει με μία ακόμα δημόσια απολογία του για το χαστούκι στο Rock και την "απαράδεκτη συμπεριφορά" του, όπως ο ίδιος την χαρακτήρισε. Μ' ένα ολιγόλεπτο βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, ο ηθοποιός ζητάει εκ νέου συγγνώμη στον πρώην φίλο του και αποκαλύπτει ότι έχει έρθει σε επαφή μαζί του αλλά εκείνος δεν είναι ακόμα έτοιμος να του μιλήσει. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Το βίντεο ξεκινάει με την εξής δήλωση: "Τους τελευταίους μήνες έχω σκεφτεί αρκετά και έχω κάνει πολλή προσωπική δουλειά. Μου κάνατε αρκετές εύλογες ερωτήσεις, που χρειαζόμουν λίγο χρόνο για να τις απαντήσω". Στη συνέχεια εμφανίζεται στο βίντεο ο ίδιος ο Will Smith και αρχίζει να απαντά σε ερωτήσεις: 

"Ήμουν θολωμένος, ήταν όλα μπερδεμένα εκείνη τη στιγμή. Έχω μιλήσει με τον Chris και η απάντησή του είναι πως δεν αισθάνεται ακόμα έτοιμος να μου μιλήσει και θα επικοινωνήσει όταν είναι. Chris, σου ζητώ συγγνώμη. Η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη και είμαι εδώ όποτε είσαι έτοιμος να μιλήσεις". 

Στη συνέχεια απολογήθηκε στη μητέρα του Rock, Rosalie, και τον αδελφό του Tony Rock, που είχαν τοποθετηθεί δημοσίως για το περιστατικό: "Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη στη μητέρα του Chris. Είδα μια συνέντευξη που έδωσε κι αυτό είναι ένα από τα πράγματα που εκείνη τη στιγμή δεν είχα συνειδητοποιήσει. Δεν είχα σκεφτεί πόσοι άνθρωποι πληγώθηκαν, άρα θέλω να ζητήσω συγγνώμη στη μητέρα του Chris και στην οικογένειά του. Ειδικά στον Tony Rock, με τον οποίο είχαμε μια πολύ καλή σχέση. Και αυτό είναι μάλλον κάτι που δεν διορθώνεται".

Η συνέχεια στο MadamFigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης