Έξαλλος ο βασιλιάς Κάρολος με τον Harry και το βιβλίο του

Ο Βρετανός μονάρχης δεν μπορεί να πιστέψει πως ο γιος του το παρατράβηξε τόσο.

Γράφει: Esquire Editors 17 Ιανουαρίου 2023

Ο πρίγκιπας Harry προχώρησε σε διάφορες αποκαλύψεις στην αυτοβιογραφία του "Spare" (Ρεζέρβα) ρίχνοντας τα βέλη του σε αρκετά χωρία της στον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο και τον αδερφό του, πρίγκιπα William. Ωστόσο, αυτό που λέγεται πως εξαγρίωσε περισσότερο τον νέο Βρετανό μονάρχη ήταν η αναφορά στο πρόσωπο της συζύγου του, Καμίλα. 

Η Καμίλα στην εξίσωση

Ειδικότερα, ο Harry αποκάλεσε την Καμίλα "επικίνδυνη" στο βιβλίο του, ενώ είχε αποκαλύψει πως ο ίδιος και ο πρίγκιπας William είχαν ζητήσει από τον πατέρα τους να μην την παντρευτεί. Όπως είναι γνωστό, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας διατήρησαν την τακτική "never complain, never explain", χωρίς να κάνουν κάποιο σχόλιο για το βιβλίο του δούκα του Sussex, όμως πηγές από κοντινό περιβάλλον του βασιλιά Καρόλου αποκάλυψαν στο Us Weekly το πώς νιώθει ο μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου. 

Κάρολος είναι συγχυσμένος. Είναι θυμωμένος και εξαγριωμένος που ο Harry προχώρησε σε τόσους ντροπιαστικούς και καταστροφικούς ισχυρισμούς, που τον τοποθέτησaν άσχημη θέση με την Καμίλα, τώρα που την τράβηξε στη εξίσωση."

Η συνέχεια στο Harper'sBazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης