Dream job: Κάνοντας σεξ για δοκιμή στρωμάτων

Πολλοί θα μιλούσαν για έναν άκρως θελκτικό τρόπο για να βγάλεις λεφτά.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 09 Σεπτεμβρίου 2020

Ας υποθέσουμε ότι εσύ και ο/η σύντροφός σου θέλετε να κάνετε σεξ και ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα το τερέν γι' αυτό να είναι ένα απλό στρώμα. Δεν είναι και τόσο περίεργο άλλωστε, έτσι; Αν λοιπόν είσαι ok με αυτό, μάθε πως είναι και μία καλή ευκαιρία να αυξήσετε ελαφρώς το εισόδημά σας, καθώς η εταιρεία Sleep Standards δίνει την ευκαιρία σε 5 ζευγάρια να δοκιμάσουν τα στρώματά της κάνοντας σεξ και να γράψουν τις εντυπώσεις τους για κάθε ένα από αυτά. Η αμοιβή για κάθε ζευγάρι ανέρχεται στις €3.000. Ο βασικός στόχος είναι να προσδιοριστεί η crème de la crème των προϊόντων της εταιρείας. 

"Θα σας στέλνουμε ένα νέο στρώμα κάθε εβδομάδα. Εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μας δίνετε ειλικρινές feedback για το πόσο καλό είναι το στρώμα, ειδικά κατά τη διάρκεια του σεξ" αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Sleep Standards, που συμπληρώνει πως "όλοι γνωρίζουμε ότι ένα κακό στρώμα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στο κρεβάτι ενώ ένα καλό στρώμα μπορεί να κάνει θαύματα. Στόχος μας είναι βρούμε το καταλληλότερο για σεξ και χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας".

Η αγγελία/project/πείραμα θα διαρκέσει συνολικά 8 εβδομάδες και το κάθε ζευγάρι θα πρέπει να τεστάρει 8 διαφορετικά στρώματα - όχι όποια κι όποια στρώματα αλλά εκείνα που θεωρούνται τα καλύτερα της εταιρείας για ύπνο και άλλα πράγματα που λαμβάνουν χώρα σε κάθε κρεβάτι, if you know what I mean. 

Οι αξιολογήσεις των στρωμάτων θα γίνονται με αξιολόγηση από το 1-10 και με βάση κάποια συγκεκριμένα κριτήρια: Το bounciness, το θόρυβο, τη σταθερότητα, τη στήριξη, την άνεση, τη θερμοκρασία του και τη συνολική εμπειρία. Μαζί με την αίτηση -που μπορεί ο οποιοσδήποτε να κάνει εδώ- οφείλει να σταλεί και ένα βίντεο όπου ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να πείσει για το πάθος του, μαζί με τα links των λογαριασμών του στα social media. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Monica Bellucci καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια

Η νέα φωτογράφιση μάς θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.