Πώς να κλέψεις σε ένα παιχνίδι σκάκι με ένα sex toy

Μία περίεργη υπόθεση που λέγεται ότι περιλαμβάνει μία τάπα ή μπίλιες πρωκτού.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 16 Σεπτεμβρίου 2022

Ένα μπιζάρ φημολογούμενο περιστατικό που αφορά την παράβαση των κανονισμών σε μία παρτίδα σκάκι κάνει εδώ και μερικές ημέρες τον γύρο του διαδικτύου. Αλλά ας αφήσουμε τις φήμες στην άκρη και ας πάμε στα δεδομένα. Στις 4 Σεπτεμβρίου, ο 19χρονος "παγκοσμίως άγνωστος" Hans Niemann νίκησε τον 31χρονο grandmaster Magnus Carlsen, ο οποίος έχει υπάρξει 5 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Σκακιού. Από εκεί και μετά ξεκινούν οι φήμες.

Η νίκη του Niemann οφείλεται όντως σε τάπα πρωκτού;

Μετά το "κουφό" αποτέλεσμα, ο κόσμος του σκακιού ξεσηκώθηκε κανονικά, ο Niemann κατηγορήθηκε για παράβαση των κανονισμών και ως συνέπεια του απαγορεύτηκε η πρόσβαση στον ιστότοπο Chess.com. Μάλιστα, χωρίς να έχει εξακριβωθεί τίποτα, κυκλοφόρησαν φήμες ότι η νίκη του οφείλεται σε ένα ασύρματο sex toy που ο νεαρός είχε εισάγει στον πρωκτό του, κατά πάσα πιθανότητα μία τάπα ή μπίλιες πρωκτού, παρότι του διενεργήθηκε πριν από τον αγώνα σωματική έρευνα και δεν είχε βρεθεί τίποτα το ύποπτο πάνω του.

Να σημειωθεί ότι η ήττα του Carlsen ήταν η πρώτη του μετά από 53 σερί νίκες, αλλά και ότι αυτός αμέσως μετά το παιχνίδι αποφάσισε να αποσυρθεί από το τουρνουά και το έπαθλο των 350.000 δολαρίων, αφού άφησε αιχμές για το αποτέλεσμα μέσω Twitter.

Πώς να κλέψεις σε ένα παιχνίδι σκάκι με ένα sex toy Getty Images
Ο Νορβηγός grandmaster Magnus Carlsen.

Τότε ήταν που ξέσπασαν οι φήμες ότι ο Niemann χρησιμοποίησε sex toy για να νικήσει τον Carlson. Κατά τη σχετική θεωρία, με κάποιο λογισμικό που δεν έχει γίνει γνωστό το πώς λειτουργούσε, το sex toy επικοινωνούσε με ένα υπολογιστικό σύστημα το οποίο ενημέρωνε τον Niemann για το τι κινήσεις έπρεπε να κάνει, μέσω κωδικοποιημένων δονήσεων εντός του πρωκτού του.

> Διάβασε ακόμα: Ελαιόλαδο για καλύτερο σεξ

Το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη

Τίποτα δεν έχει γίνει, πάντως, σαφές σχετικά με το αν και σε ποιο βαθμό ο Neimann παραβίασε τους κανονισμούς στο παιχνίδι με τον Carlsen ή όχι, καθώς ο Neimann θεωρεί ύποπτο τον αποκλεισμό του αμέσως μετά τη νίκη του επί μίας "ιερής αγελάδας", ενώ από το Chess.com ισχυρίζονται ότι ο Neimann έχει όντως και αποδεδειγμένα προβεί σε παραβιάσεις.

> Διάβασε ακόμα: Για κάποιο λόγο, ο κόσμος κάνει σεξ σε αυτό το πολωνικό μουσείο

Πάντως, ο Niemann είχε νικήσει ξανά τον Carlsen, αυτόν τον Αύγουστο, σε ένα online τουρνουά, ενώ αποδίδει την εσπευσμένη απόσυρση του Νορβηγού grandmaster στο ότι, πολύ απλά, θεώρησε ντροπιαστικό να τον νικάει ένας "ουσιαστικά άγνωστος παίκτης" όπως ο ίδιος.
 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.