Η χλιδάτη βίλα του White Lotus είναι διαθέσιμη για ενοικίαση στo Airbnb

Η βγαλμένη από βασιλικό όνειρο του 16ου αιώνα βίλα που είδες στο 3ο επεισόδιο του White Lotus ενοικιάζεται με το βράδυ.

Από την ώρα και τη στιγμή που ξεκίνησε η δεύτερη σεζόν του White Lotus, εμάς που το παρακολουθούμε, μας έχει πιάσει μια μανία να ταξιδέψουμε σε μέρη κοντινά ή μακρινά και μαγεμένα. Κι ενώ υπάρχουν πολλά που θα μπορούσαμε να σκεφτούμε για να μείνουμε, π.χ. στη Σικελία, το μυαλό μας έχει κολλήσει σε μια βίλα που είδαμε στο τρίτο της επεισόδιο.

Η βασιλική βίλα 

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο, που λέτε, η Harper (Aubrey Plaza) και η Daphne (Meghann Fahy) ταξιδεύουν στην πόλη Νότο για να κάνουν τα ψώνια τους και να απολαύσουν το τοπίο. Στη συνέχεια, αποφασίζουν να περάσουν τη νύχτα τους σε μια μεγαλειώδη βίλα που, στην πραγματικότητα, πρόκειται για τη Villa Tasca που βρίσκεται κοντά στο Παλέρμο, τμήματά της ανεγέρθηκαν κατά τον 16ο αιώνα και είναι διαθέσιμη προς ενοικίαση στο Airbnb. Σε αυτή, μπορείς να αναμένεις το ίδιο νεοκλασικό μεγαλείο που απήλαυσαν οι δύο κυρίες κατά τη διαμονή τους.

Οι τοίχοι στο εσωτερικό της είναι γεμάτοι με τοιχογραφίες, οι πολυέλαιοί της είναι φτιαγμένοι από κρύσταλλα Murano, τα πατώματά της από πανάκριβα πλακάκια και τα λουτρά της από μάρμαρο. Επίσης, εννοείται ότι μαζί με τη βίλα θα απολαύσεις και την καταπληκτική της πισίνα. όπως και τα ογδόντα στρέμματα γης με τους κήπους που την πλαισιώνουν.

MANSION Airbnb

Η οικία περιλαμβάνει τέσσερις κρεβατοκάμαρες και πέντε και μισό μπάνια, ενώ η τιμή της με το βράδυ είναι 5.500 Ευρώ, με μίνιμουμ διαμονής τις τρεις νύχτες.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται, βέβαια, και το προσωπικό που φροντίζει για την καθαριότητα του μεγάρου, ένας butler και η υπηρεσία θυρωρείου. Αν, όμως, θέλεις να σου ετοιμάζουν τα γεύματα και τα ποτά σου, πρέπει να πληρώσεις εξτρά. 

Σίγουρα δεν πρόκειται για μια χαμηλή τιμή αλλά, αν αναλογιστείς το πόσο σπουδαία είναι η εμπειρία, μάλλον πρόκειται για συμφέρουσα επιλογή.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Pierce Brosnan και Helen Mirren μόλις υπέκυψαν στο Netflix

Η πλατφόρμα απέκτησε τη μεταφορά του μυθιστορήματος The Thursday Murder Club και οι δύο ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν.

5 επιστημονικοί λόγοι που δε μπορείς να διαχειριστείς τον θυμό

Γιατί, δε μαθαίνουν όλοι να εκφράζουν τα συναισθήματά τους και το θυμό τους με υγιείς τρόπους...

H Anne Hathaway είναι πλέον αγνώριστη

Η αλλαγή στην εμφάνισή της που δεν περίμενε κανείς.