Με αυτό το θερμόμετρο θα ψήνεις πάντα τέλεια κάθε κρέας

Το απόλυτο gadget για να γίνεις ύψιστος ψήστης.

Πόσα κιλά κρέας έχεις καταστρέψει στη ζωή σου κατά τη διάρκεια του ψησίματος; Είναι κάτι συνηθισμένο, συμβαίνει σε όλους αλλά μάλλον όχι πια. Κι αυτό γιατί βγήκε στην αγορά εκείνο το αντικείμενο που θα δώσει τη λύση σε τέτοιου είδους σημαντικά προβλήματα. Πρόκειται για ένα wireless και έξυπνο θερμόμετρο κρέατος που διασφαλίζει πως δεν θα ξεφύγεις ποτέ όσον αφορά τη θερμοκρασία.

Τι ακριβώς είναι

Με αυτό το θερμόμετρο θα ψήνεις πάντα τέλεια κάθε κρέας

Το καλύτερο θερμόμετρο κρέατος που φτιάχτηκε ποτέ. Διαθέτει διπλούς αισθητήρες και ανιχνευτές που του δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθεί ταυτόχρονα τόσο την εξωτερική θερμοκρασία όσο και την εσωτερική του κρέατος.

Πώς δουλεύει

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΚΡΕΑΣ

Σε συνδυασμό με το Meater app -διαθέσιμο τόσο σε iOS όσο και σε Android. Το Meater τοποθετείται στο κρέας και όλα τα δεδομένα έρχονται στην οθόνη του smartphone σου: πού πρέπει ακριβώς να το τοποθετήσεις, την πορεία του ψησίματος και όλα όσα χρειάζεσαι για την τέλεια μπριζόλα - όλα με συνεχείς ενημερώσεις. Μάλιστα, έχει και αντίστροφη μέτρηση για να ξέρεις ακριβώς πότε πρέπει να βγει το κρέας από τη φωτιά. Το φορτίζεις στη βάση του, όπως κάθε άλλη ηλεκτρική συσκευή.

Γιατί παίζει σημαντικό ρόλο η θερμοκρασία

ΚΡΕΑΣ

Τα grill και τα smoker διαθέτουν κι αυτά θερμόμετρα αλλά συνήθως δεν έχουν μεγάλη ακρίβεια. Όταν μιλάμε για πραγματικά καλό κρέας, το ψήσιμο είναι το σημαντικότερο πράγμα για να μεγιστοποιηθεί η απόλαυση.

Σε ποιες κοπές δουλεύει

ΚΡΕΑΣ

Τεχνικά μιλώντας, το Meater μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οτιδήποτε αγοράζεις από τον χασάπη: από Filet Mignon και Rib Eye μέχρι Flank και Porterhouse. Είναι όμως χρησιμότερο στις πιο λεπτές κοπές του κρέατος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Monica Bellucci καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια

Η νέα φωτογράφιση μάς θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.