Με αυτό το θερμόμετρο θα ψήνεις πάντα τέλεια κάθε κρέας

Το απόλυτο gadget για να γίνεις ύψιστος ψήστης.

Πόσα κιλά κρέας έχεις καταστρέψει στη ζωή σου κατά τη διάρκεια του ψησίματος; Είναι κάτι συνηθισμένο, συμβαίνει σε όλους αλλά μάλλον όχι πια. Κι αυτό γιατί βγήκε στην αγορά εκείνο το αντικείμενο που θα δώσει τη λύση σε τέτοιου είδους σημαντικά προβλήματα. Πρόκειται για ένα wireless και έξυπνο θερμόμετρο κρέατος που διασφαλίζει πως δεν θα ξεφύγεις ποτέ όσον αφορά τη θερμοκρασία.

Τι ακριβώς είναι

Με αυτό το θερμόμετρο θα ψήνεις πάντα τέλεια κάθε κρέας

Το καλύτερο θερμόμετρο κρέατος που φτιάχτηκε ποτέ. Διαθέτει διπλούς αισθητήρες και ανιχνευτές που του δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθεί ταυτόχρονα τόσο την εξωτερική θερμοκρασία όσο και την εσωτερική του κρέατος.

Πώς δουλεύει

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΚΡΕΑΣ

Σε συνδυασμό με το Meater app -διαθέσιμο τόσο σε iOS όσο και σε Android. Το Meater τοποθετείται στο κρέας και όλα τα δεδομένα έρχονται στην οθόνη του smartphone σου: πού πρέπει ακριβώς να το τοποθετήσεις, την πορεία του ψησίματος και όλα όσα χρειάζεσαι για την τέλεια μπριζόλα - όλα με συνεχείς ενημερώσεις. Μάλιστα, έχει και αντίστροφη μέτρηση για να ξέρεις ακριβώς πότε πρέπει να βγει το κρέας από τη φωτιά. Το φορτίζεις στη βάση του, όπως κάθε άλλη ηλεκτρική συσκευή.

Γιατί παίζει σημαντικό ρόλο η θερμοκρασία

ΚΡΕΑΣ

Τα grill και τα smoker διαθέτουν κι αυτά θερμόμετρα αλλά συνήθως δεν έχουν μεγάλη ακρίβεια. Όταν μιλάμε για πραγματικά καλό κρέας, το ψήσιμο είναι το σημαντικότερο πράγμα για να μεγιστοποιηθεί η απόλαυση.

Σε ποιες κοπές δουλεύει

ΚΡΕΑΣ

Τεχνικά μιλώντας, το Meater μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οτιδήποτε αγοράζεις από τον χασάπη: από Filet Mignon και Rib Eye μέχρι Flank και Porterhouse. Είναι όμως χρησιμότερο στις πιο λεπτές κοπές του κρέατος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

9 μοναδικά πρωτότυπα της Ferrari

Ένα ταξίδι στα πρωτότυπα της Ferrari είναι αρκετό για να νοσταλγήσεις μια ολόκληρη εποχή, κυρίως όταν στην τωρινή το "βρες τις διαφορές" μεταξύ των αυτοκινήτων είναι ένας δισεπίλυτος γρίφος.

Γραφει TopGear

Όλα όσα μαθαίνουν οι πολύ πλούσιοι στα παιδιά τους για τα χρήματα

Ένα εκπαιδευτικό εγχειρίδιο, βγαλμένο από τη ζωή των εκατομμυριούχων.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Κι αν η γρηγορότερη διαδρομή στο GPS είναι και η πιο επικίνδυνη;

Μετά από έρευνα, ασκείται πίεση τα GPS, εκτός από την πιο γρήγορη διαδρομή, να δείχνουν και την πιο ασφαλή.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Τα υπέροχα αυτοκίνητα έργα τέχνης της BMW

Διάσημοι καλλιτέχνες, αφήνουν το στίγμα τους πάνω στο αμάξωμα εμβληματικών μοντέλων της BMW, με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό.

Γραφει TopGear

NTZNS: Η ελληνική startup που φέρνει στο Metaverse την παγκόσμια βιομηχανία της μόδας

Η μόδα ανέκαθεν αντικατόπτριζε το πνεύμα της εποχής μας, αντανακλώντας την εξέλιξη της κοινωνίας και της τεχνολογίας.