Με αυτό το θερμόμετρο θα ψήνεις πάντα τέλεια κάθε κρέας

Το απόλυτο gadget για να γίνεις ύψιστος ψήστης.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 22 Ιουνίου 2018

Πόσα κιλά κρέας έχεις καταστρέψει στη ζωή σου κατά τη διάρκεια του ψησίματος; Είναι κάτι συνηθισμένο, συμβαίνει σε όλους αλλά μάλλον όχι πια. Κι αυτό γιατί βγήκε στην αγορά εκείνο το αντικείμενο που θα δώσει τη λύση σε τέτοιου είδους σημαντικά προβλήματα. Πρόκειται για ένα wireless και έξυπνο θερμόμετρο κρέατος που διασφαλίζει πως δεν θα ξεφύγεις ποτέ όσον αφορά τη θερμοκρασία.

Τι ακριβώς είναι

Με αυτό το θερμόμετρο θα ψήνεις πάντα τέλεια κάθε κρέας

Το καλύτερο θερμόμετρο κρέατος που φτιάχτηκε ποτέ. Διαθέτει διπλούς αισθητήρες και ανιχνευτές που του δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθεί ταυτόχρονα τόσο την εξωτερική θερμοκρασία όσο και την εσωτερική του κρέατος.

Πώς δουλεύει

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΚΡΕΑΣ

Σε συνδυασμό με το Meater app -διαθέσιμο τόσο σε iOS όσο και σε Android. Το Meater τοποθετείται στο κρέας και όλα τα δεδομένα έρχονται στην οθόνη του smartphone σου: πού πρέπει ακριβώς να το τοποθετήσεις, την πορεία του ψησίματος και όλα όσα χρειάζεσαι για την τέλεια μπριζόλα - όλα με συνεχείς ενημερώσεις. Μάλιστα, έχει και αντίστροφη μέτρηση για να ξέρεις ακριβώς πότε πρέπει να βγει το κρέας από τη φωτιά. Το φορτίζεις στη βάση του, όπως κάθε άλλη ηλεκτρική συσκευή.

Γιατί παίζει σημαντικό ρόλο η θερμοκρασία

ΚΡΕΑΣ

Τα grill και τα smoker διαθέτουν κι αυτά θερμόμετρα αλλά συνήθως δεν έχουν μεγάλη ακρίβεια. Όταν μιλάμε για πραγματικά καλό κρέας, το ψήσιμο είναι το σημαντικότερο πράγμα για να μεγιστοποιηθεί η απόλαυση.

Σε ποιες κοπές δουλεύει

ΚΡΕΑΣ

Τεχνικά μιλώντας, το Meater μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οτιδήποτε αγοράζεις από τον χασάπη: από Filet Mignon και Rib Eye μέχρι Flank και Porterhouse. Είναι όμως χρησιμότερο στις πιο λεπτές κοπές του κρέατος.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

5 εξαιρετικά video games για να λιώσεις στο κινητό σου

Μερικές πολύ καλοσχεδιασμένες επιλογές για εκείνες τις ώρες που η βαρεμάρα σου χτυπάει την πόρτα.

To Donkey Kong που αγαπήσαμε επιστρέφει στο Nintendo Switch

Τελικά, ο κόσμος μας έχει γίνει ένα ατέλειωτο retro λούνα παρκ.