Τα κορυφαία video games όλων των εποχών για το PlayStation 4

Ένας σκληροτράχηλος ήρωας που σκοτώνει θεούς φιγουράρει στην κορυφή της λίστας.

Δύσκολα πιστεύει κανείς ότι το PlayStation 4 έχει κλείσει περισσότερα από πέντε χρόνια ζωής. Ήταν 2013 όταν η εμφάνισή του έκανε κάθε άλλη κονσόλα να μοιάζει ξεπερασμένη. Μάλιστα έχει κερδίσει το δικαίωμα, μέσα από τα χρόνια, να λέει ότι προσφέρει έναν από τους πιο πλήρεις καταλόγους παιχνιδιών τόσο από πλευράς ποιότητας όσο κι από πλευράς ποικιλίας. Δεν είναι και λίγα τα αριστουργηματικά games που απολαύσαμε μέσα από αυτήν την κονσόλα. Ιδού, μία λίστα με τα 10 κορυφαία παιχνίδια όλων των εποχών για το PlayStation 4.

Resident Evil 2 (2019)

Ένα remake σε μία σειρά που ταλαιπωρήθηκε πολύ τα τελευταία χρόνια. Ευτυχώς η επιστροφή στις ρίζες συνοδεύτηκε με εκπληκτικά 4Κ γραφικά.

Shovel Knight (2015)

Ζούμε σε εποχές νοσταλγίες, τα indie games είναι της μόδας, οι gamers θέλουν να γευτούν ξανά όσα τους έκαναν να αγαπήσουν το χόμπι. Ναι, το Shovel Knight πληροί όλες αυτές τις προϋποθέσεις. 

Kingdom Hearts 3 (2019)

Μπορεί να είναι ένας υπερβολικά ιαπωνικός τίτλος για το ευρωπαϊκό κοινό, αυτό όμως δεν μπορεί να στερήσει μία θέση στη λίστα σε αυτό το πολύ απλά εξαιρετικό action rpg που επέστρεψε δριμύτερο ύστερα από 15 χρόνια.

Monster Hunter: World (2018)

Το να κυνηγάς τέρατα (σε τεράστια ποικιλία) δεν ήταν ποτέ πιο (α) διασκεδαστικό (β) δύσκολο και κυρίως (γ) εθιστικό. Στα συν το απρόσμενα καλό story του παιχνιδιού.

Sekiro: Shadows Die Twice (2019)

Από τους παραγωγούς του Dark Souls έρχεται ένας επικός τίτλος που διαδραματίζεται στην μεσαιωνική Ιαπωνία των Σαμουράι. Είναι, όμως, δυνατόν ένα game που δεν έχει κλείσει καν δύο εβδομάδες ζωής να έχει προκαλέσει τέτοιο χαμό; Μία δοκιμή θα σε πείσει.

The Witcher 3: Wild Hunt (2015)

Θα μπορούσε να ήταν απλά ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών στο PlayStation 4, αν δεν ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών γενικά. Ο Gerart of Rivia, το πιο διάσημο εξαγώγιμο προϊόν της Πολωνίας, έδωσε σε εκείνο το game την καλύτερή του ερμηνεία.

Overwatch (2016)

Από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε το multiplayer first-person shooter της Blizzard ήταν φανερό ότι θα άλλαζε το τοπίο του genre. Τα κατάφερε με το παραπάνω, συνεχίζει και όπως λένε και στο ελληνικό ίντερνετ μπράβο του.

Marvel's Spider Man (2018)

Εύκολα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς που μας πέρασε, έφερε ξανά τον άνθρωπο-αράχνη στον προσκήνιο του gaming, κερδίζοντας φανατικούς οπαδούς στην πορεία. Η αποκλειστικότητα του PlayStation 4 στον τίτλο, του έδωσε bonus πόντους για να ανέβει πιο ψηλά στη λίστα.

Red Dead Redemption 2 (2018)

Χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο για αυτό; Όχι, τα σχόλια είναι περιττά.

God of War (2018)

Είναι δυνατόν ένα sequel να είναι καλύτερο από το πρωτότυπο; Σχεδόν με μαθηματική ακρίβεια αυτό δεν συμβαίνει ποτέ. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις, όπως η μεταφορά του Kratos από την ελληνική στη σκανδιναβική μυθολογία, που επιβεβαιώνουν τον κανόνα με τον πιο ηχηρό κι εντυπωσιακό τρόπο. Αριστούργημα απλά, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Από: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος