Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 | To πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών για την 6η ημέρα
Πρεμιέρα στον στίβο με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, ενώ τις μάχες τους (ξανα)δίνουν Ντούσκος, Τσιτσιπάς και Χρήστου.
Συμμετοχές σε έξι διαφορετικά αθλήματα έχει η Ελλάδα σήμερα, Τετάρτη 1η Αυγούστου. Οι "γαλανόλευκοι” αγώνες θα είναι τουλάχιστον 9, ενώ υπάρχουν ελπίδες για μετάλλιο σε κωπηλασία και βάδην.
Η σημαιοφόρος μας, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη θα αρχίσει τον αγώνα της στις 10:50 σε μια γεμάτη μέρα στου Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
Αρχικά ο αγώνας της ήταν προγραμματισμένος για τις 10:20 αλλά λόγω των άσχημων καιρικών που επικρατούν τις τελευταίες ώρες στο Παρίσι, θα υπάρξει καθυστέρηση στην έναρξη. Όπως έκαναν γνωστό οι διοργανωτές, το αγώνισμα του βάδην θα ξεκινήσει μισή ώρα αργότερα, με βάση τον αρχικό προγραμματισμό. Έτσι, οι άνδρες θα μπουν στη "μάχη” στις 09:00 ώρα Ελλάδος και στις 10:50 θα αρχίσει ο αγώνας των γυναικών, όπου θα συμμετάσχει η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.
Ο Στέφανος Ντούσκος θα διεκδικήσει την πρόκριση στη 2η σειρά ημιτελικών της κωπηλασίας στις 11:00, ενώ μισή ώρα αργότερα η Εθνική πόλο των ανδρών θα ψάξει την τρίτη νίκη της σε ισάριθμα ματς απέναντι στις ΗΠΑ αυτή τη φορά.
Μετά τις 12:18 μπαίνουν στα προκριματικά οι Στέργιος Μπίλας, Κριστιάν Γκολομέεβ στα 50μ. ελεύθερο ανδρών και στις 12:47 στα προκριματικά των 200μ. μεικτής ανδρών ο Απόστολος Παπαστάμος.
Το απόγευμα συνεχίζει για 5η μέρα τον δικό του αγώνα στο Windsurfing ανδρών ο Βύρωνας Κοκκαλάνης, ενώ στις 20:00 ο μεγάλος αγώνας των προημιτελικών του τένις με τον Στέφανο Τσιτσιπά να αντιμετωπίζει τον Νόβακ Τζόκοβιτς.
Τέλος, στις 21:37 ο Απόστολος Χρήστου διεκδικεί μετάλλιο στα 200μ. ύπτιο στην κολύμβηση, στον δεύτερο τελικό του στη διοργάνωση.
Το πρόγραμμα
Στίβος
10:20 Αντιγόνη Ντρισμπιώτη – 20 χλμ. Βάδην
Κωπηλασία
11:00 Στέφανος Ντούσκος – Μονό Σκιφ
Υδατοσφαίριση ανδρών
11:30 ΕΛΛΑΔΑ – ΗΠΑ
Κολύμβηση
12:40 Στέργιος Μπίλας – 50μ. Ελεύθερο (Heat 9)
12:42 Κριστιάν Γκολομέεβ – 50μ. (Heat 10)
12:56 Απόστολος Παπαστάμος – 200μ. μεικτή ατομική (Heat 3)
Ιστιοπλοΐα
13:03 Βύρων Κοκκαλάνης (Race 11, 12, 13, 14, 15)
Τένις
20:00 Στέφανος Τσιτσιπάς – Novak Djokovic – Προημιτελικά ανδρών
Κολύμβηση
21:37 Απόστολος Χρήστου – 200μ. ύπτιο.
Από: TheToc.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Θα πάρει μέρος το Ιράν στο Μουντιάλ των ΗΠΑ; Τι λένε οι κανονισμοί
Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή δημιουργούν ερωτήματα για τη συμμετοχή του Ιράν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Τι προβλέπουν οι κανονισμοί της FIFA και ποια είναι τα πιθανά σενάρια.
Γραφει Γιαννης ΜπελεσιωτηςΚανείς δεν ξεσήκωσε το Craven Cottage όπως ο Γιώργος Καραγκούνης
Η αποθέωση του στο γήπεδο της Fulham, είναι από τις στιγμές που λατρεύουμε στο ποδόσφαιρο.
Δόξα και τιμή στις αντροπαρέες που μαζεύονται για 5x5
Ποτέ άλλοτε το να κλοτσήσεις τη μπάλα, δεν ήταν τόσο αναγκαίο όσο σήμερα.
Γραφει Κωστας ΧρηστουSintrense: Πείραμα "στυλ" Moneyball σε μικρή ομάδα Πορτογαλίας
Η Sintrense επιχειρεί να αλλάξει τα δεδομένα στη 4η κατηγορία της Πορτογαλίας, με μοντέλο τύπου Moneyball, data analysis και διοικητική εμπειρία από το κορυφαίο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
Γραφει Γιαννης ΜπελεσιωτηςΉταν η ανταλλαγή του Λούκα Ντόντσιτς η πιο ηλίθια κίνηση στην ιστορία των σπορ;
Η ανταλλαγή του Λούκα Ντόντσιτς συνεχίζει να βαραίνει τους Μάβερικς έναν χρόνο μετά, με τα δεδομένα να δείχνουν πως το ρίσκο δεν απέδωσε.
Γραφει Γιαννης ΜπελεσιωτηςH COSMOTE TELEKOM Χρυσός Χορηγός των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ μέχρι το 2030
Επίσημος Χορηγός και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης