Χτες βράδυ στο Champions League έγιναν 4 φανταστικά πράγματα

Το μαλλιοτράβηγμα Uroš Ćosić - Niklas Hult και οι υπόλοιπες ομορφιές.

Άκρως ενδιαφέρουσα ήταν η τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Από πλευράς αποτελεσμάτων ξεχώρισε ασφαλώς η νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Liverpool με 2-0, το τεράστιο διπλό της Club Brugge και μάλιστα με 0-4 στο Monaco, τα 6 γκολ της Manchester City επί της Shakhtar Donetsk και φυσικά η ανατροπή της Manchester United μέσα στο Τορίνο επί της Juventus. 

Υπάρχουν όμως και τέσσερα γεγονότα που θα θυμόμαστε πολύ περισσότερο από τα ίδια τα τελικά σκορ. Και είναι τα παρακάτω.

Μαλλιοτραβήγματα στο Μόναχο

Κατά την διάρκεια της μονομαχίας με την πανίσχυρη Bayern, ο εκνευρισμός ήταν αρκετά έντονος μεταξύ των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ. Τόσο, που σε κάποια φάση ο Σέρβος αμυντικός της Ένωσης Uroš Ćosić τράβηξε την κοτσίδα του Σουηδού συμπαίκτη του Niklas Hult, προτού οι δύο ανταλλάξουν μερικές κουβέντες στην διεθνή γλώσσα αυτών των περιπτώσεων, δηλαδή τα γαλλικά.

Το πέναλτι που κέρδισε ο Raheem Sterling

Αν στην ελληνική τηλεόραση βγαίνει ο κάθε ανθυπο-επιστήμονας/ πρώην διαιτητής και εκφέρει οργισμένη άποψη για κάθε αμφισβητούμενη φάση, τότε γι' αυτήν εδώ θα έπρεπε να έχει σκίσει το πουκάμισό του. Ο Άγγλος επιθετικός μπερδεύει τα πόδια του, στραβοπατά και πέφτει εντελώς μόνος του. Κανένας δισταγμός από τον διαιτητή: πέναλτι.

Τα αυτάκια του Jose Mourinho

Η λήξη της αναμέτρησης στο Allianz Stadium βρήκε τον Special One να πανηγυρίζει προκλητικά -καμία έκπληξη- μπροστά από τους τιφόζι της Juventus. Ασφαλώς, όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, υπήρξαν αντιδράσεις (και) από τους παίκτες της Vecchia Signora, με τον Leonardo Bonucci να είναι ο πρώτος που την έπεσε στον Mourinho και τους Rodrigo Bentancur και Paulo Dybala να ακολουθούν.

H αγκωνιά του Sergio Ramos

Ότι ο Ισπανός αμυντικός δεν είναι και ο πιο αγαπητός σε εμάς ποδοσφαιριστές, είναι γνωστό, για προφανείς λόγους. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Real με την Plzeň, απέδειξε για ακόμη μια φορά τα αυτονόητα, με μια "ακούσια" αγκωνιά στο πρόσωπο του άτυχου Milan Havel, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή αφού του έσπασε η μύτη. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Luka Modric, δε σε χορταίνουμε

Ο 38χρονος κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει ακόμα υπερθέαμα.

Γραφει Γιαννης Σπανος

To Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ ανοίγει τις πόρτες του

Το προσεχές Σάββατο, 20 Απριλίου, το μουσείο θα ανοίξει τις πύλες του με τον θρύλο της ομάδας Θωμά Μαύρο να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε το τουρνουά Masters του Μόντε Κάρλο για 3η φορά

Τον 11ο τίτλο τένις της καριέρας του, πρώτο μετά από οκτώ μήνες, πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Μόντε Κάρλο.

Όσα έμαθε η ζωή στον Garry Kasparov

Tα μαθήματα ζωής του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή στο σκάκι θα σε βοηθήσουν να βγαίνεις πάντα κερδισμένος.

Γραφει Γιαννης Σπανος

H Ρεάλ του Ancelotti είναι επτάψυχη

Αυτός ο προημιτελικός θα μείνει στην ιστορία του Champions League. Και εξηγούμαστε.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πόσα εκατομμύρια αξίζει ο Pablo Gavi στην πραγματικότητα

Αξίζει τα λεφτά του το ανερχόμενο αστέρι στον κόσμο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου;

Γραφει Γιαννης Σπανος