Οι 9 ζωές του Ozzy Osbourne

Πρώτη ματιά στο ντοκιμαντέρ για τον βασιλιά του χέβι μέταλ.

Γράφει: Esquire Editors 03 Αυγούστου 2020

Τα τελευταία δύο χρόνια, οι ανησυχίες για την υγεία του Όζι Όσμπορν (Ozzy Osbourne) έχουν επισκιάσει πολλές από τις ειδήσεις γύρω από το όνομά του, με τις αρχές του 2020 να μην αποτελούν εξαίρεση. Πριν από την παγκόσμια πανδημία, ο "πρίγκιπας του σκότους" αποκάλυψε ότι έχει διαγνωστεί με τη νόσο του Πάρκινσον, γεγονός που τον ανάγκασε να αναβάλει τις ήδη αναβαλλόμενες ημερομηνίες της περιοδείας του.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τον προηγούμενο μήνα το Variety ανακοίνωσε ότι οι Όσμπορν θα επανενωθούν για την επερχόμενη ριάλιτι σειρά του Travel Channel, "The Osbournes Want To Believe".

Επιπλέον το τηλεοπτικό δίκτυο A&E τον Ιανουάριο αποκάλυψε ότι μέσα στον Μάρτιο θα έβγαινε στον αέρα το ντοκιμαντέρ "Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne". Το ντοκιμαντέρ, εξαιτίας της πανδημίας αναβλήθηκε και τώρα ανακοινώθηκε νέα ημερομηνία. Σύμφωνα με το δίκτυο το ντοκιμαντέρ, διάρκειας 2 ωρών, που είναι μια "βαθιά βουτιά" στη ζωή του πιο θρυλικού frontman της μέταλ μουσικής θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου.

Το ντοκιμαντέρ έχει ως επίκεντρο τη "ζωή του Όζι από την παιδική του ηλικία μέσα στη φτώχεια, την περίοδο στη φυλακή, μέχρι τη δημιουργία των Black Sabbath και την επιτυχημένη σόλο καριέρα του".

Με βάση το πρώτο κλιπ για το ντοκιμαντέρ, φαίνεται ότι οι θεατές μπορούν να περιμένουν να δουν, μεταξύ άλλων, πώς δημιουργήθηκε το περίφημο Ozzfest του Όζι.


φωτογραφία Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος