Η ιδιαίτερη συλλογή αυτοκινήτων του Novak Djokovic

O Σέρβος τενίστας, κάτοχος 21 τίτλων Grand Slam και ένας από τους πιο πετυχημένους στην ιστορία του αθλήματος, δηλώνει φαν της ταχύτητας, της πολυτέλειας και εσχάτως, της ηλεκτροκίνησης.

Γράφει: TopGear 21 Νοεμβρίου 2022

Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του τένις. Ο Novak Djokovic, στα 35 του χρόνια, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έκλεισε τη χρονιά με ιδανικό τρόπο, έχοντας κατακτήσει για 6η φορά τον τίτλο στους τελικούς του ATP World Tour. Τα συνολικά κέρδη στην καριέρα του αγγίζουν τα $160 εκατομμύρια και είναι γνωστό πως εκτός από το τένις, ο Djokovic έχει πάθος και με τα αυτοκίνητα.

Ειδικά από τη στιγμή που το οικονομικό δεν αποτελεί πρόβλημα, είναι αναμενόμενο το γκαράζ του Σέρβου πρωταθλητή Novak Djokovic να φιλοξενεί μερικά εξαιρετικά μοντέλα, από καθαρόαιμα σπορ, μέχρι πολυτελή και ηλεκτρικά. Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στην συλλογή αυτοκινήτων του Djokovic, η οποία φαίνεται να περιλαμβάνει τα πάντα εκτός από κάποιο off road.

Bentley Continental GT

Η ιδιαίτερη συλλογή αυτοκινήτων του Novak Djokovic

Σε περίοπτη θέση φιγουράρει η Bentley Continental GT, ένα πολυτελές grand tourer, που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην αγορά το 2003. Έχει κινητήρα 6.0lt και η τιμή του ξεκινά από τα επίπεδα των €300.000, όμως μπορεί να ανέβει σε δυσθεώρητα ύψη όσο προσθέτεις εξοπλισμό.

Tesla Model X

Tesla X

 

Έχεις απορία αν ο Djokovic έχει ενδώσει και αυτός στην Tesla; Η απάντηση είναι ναι. Έχει στην κατοχή του ένα Model X, και για την ακρίβεια την έκδοση P90D που είναι προσανατολισμένη στις επιδόσεις. Το ηλεκτρικό SUV που κυκλοφόρησε το 2015, έχει αυτονομία περίπου 450km και επιτάχυνση 0-100km/h σε 3,8sec.

Η συνέχεια στο TopGear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης