O Donald Trump έχει μία βοηθό για τον πιο απίθανο λόγο

Η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου: Τι ακριβώς κάνει η εν λόγω βοηθός του, ενόσω εκείνος παίζει γκολφ;

Γράφει: Τίμος Σαλαμές 20 Δεκεμβρίου 2022

Αυτό δεν περιμέναμε να το ακούσουμε κι όμως, απ' ό,τι φαίνεται, συμβαίνει: Ο Donald Trump φέρεται να έχει μια βοηθό που τρέχει ξωπίσω του την ώρα που εκείνος παίζει γκολφ και του δείχνει άρθρα που είναι θετικά διακείμενα απέναντί του. Αυτό δε συμβαίνει επειδή δε θέλει να το κάνει ο ίδιος - και αυτός εθισμένος στο διαδίκτυο είναι, όπως όλος ο κόσμος. Παρ' όλα αυτά, ο 76χρονος πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, μπορεί να έχει μια στρατιά από παρατρεχάμενους για να μπαίνουν στα ίντερνετς (sic) και να κάνουν αυτοί τη βρώμικη δουλειά αντί για εκείνον.

Στάσου πρόεδρε, εδώ σε αποθεώνουν!

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, λοιπόν, η βοηθός του η Natalie Harp τον ακολουθεί στο γήπεδο του γκολφ για να του επιστήσει την προσοχή σε άρθρα και posts που λένε καλά πράγματα για εκείνον. Μάλιστα, φέρεται κάποιες φορές να έχει μαζί της και έναν εκτυπωτή για να τυπώνει στον Trump ό,τι της ζητήσει.

Η Harp, που υπήρξε οικοδέσποινα στο One America News, φέρεται, πιο συγκεκριμένα, να επιβαίνει σε ένα αμαξίδιο του γκολφ, το οποίο είναι εξοπλισμένο με laptop και εκτυπωτή, για να του δείχνει άρθρα, posts και άλλο content, ανεβαστικό για τη διάθεσή του.

Πάρτε ένα τηλέφωνο τον πρόεδρο, είναι πεσμένος

Σαν να μην έφτανε αυτό, λέγεται πως ο Trump υπόκειται σε μια συνεχή ροή από "θετική ενδυνάμωση". Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό που λέγεται ότι συνέβη κατά τη διάρκεια μιας "ήσυχης μέρας", όταν μια άλλη βοηθός του τηλεφώνησε στους ανά την Αμερική συμμάχους του, ζητώντας τους να τον καλέσουν για να του φτιάξουν τη διάθεση επιβεβαιώνοντάς τον.

Τα πράγματα είναι, λοιπόν, από παράξενα έως αξιολύπητα για τον πρώην reality star που έγινε πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και που θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρεία των ΗΠΑ.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Pierce Brosnan και Helen Mirren μόλις υπέκυψαν στο Netflix

Η πλατφόρμα απέκτησε τη μεταφορά του μυθιστορήματος The Thursday Murder Club και οι δύο ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν.

5 επιστημονικοί λόγοι που δε μπορείς να διαχειριστείς τον θυμό

Γιατί, δε μαθαίνουν όλοι να εκφράζουν τα συναισθήματά τους και το θυμό τους με υγιείς τρόπους...

H Anne Hathaway είναι πλέον αγνώριστη

Η αλλαγή στην εμφάνισή της που δεν περίμενε κανείς.