Μια ματιά στο Instagram των φετινών φιναλίστ του GNTM

Το ταξίδι στο GNTM ολοκληρώνεται με τις 4 ομολογουμένως καλύτερες παρουσίες να βρίσκονται στον τελικό.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 21 Δεκεμβρίου 2022

Ο μεγάλος τελικός του GNTM 5 είναι προ των πυλών και μετά τη δοκιμασία της Ρώμης, οι τέσσερις καλύτερες παρουσίες βρίσκονται μια ανάσα από το σπουδαίο έπαθλο. Αλεξία Τράικο, Κότυ Γουγούση - Camacho, Μαρίτα Καθητζιώτη και Βικτώρια Μυροφορίδου προκρίθηκαν στην τελική φάση του ριάλιτι μόδας και διεκδικούν τις 50.000 ευρώ. Σήμερα ψαχουλεύουμε στo Instagram τους, για όσα έκαναν πριν μπουν στο σπίτι του GNTM

Αλεξία Τράικο

Είναι το μεγάλο φαβορί για τον φετινό τίτλο -για εμάς τουλάχιστον- και όχι άδικα. Η Αλεξία είναι από την Αλβανία αλλά έχει μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη, όπου μένει μόνιμα. Στα 19 της χρόνια έχει ήδη 3 χρόνια επαγγελματική εμπειρία στο modelling, έχοντας καταφέρει να κλείσει μία μεγάλη γκάμα από δουλειές, είτε πρόκειται για φωτογραφίσεις είτε  catwalks.


 


 

Παρά τη μεγάλη αγάπη που έχει για αυτό που κάνει, έχει πάθος και με τον χορό και είναι κάτι με το οποίο ασχολείται από πολύ μικρή ηλικία. Μάλιστα παίρνει μέρος σε διαγωνισμούς Hip-Hop, Salsa, Bachata και High Heels. Η ίδια δηλώνει ευαίσθητη αλλά και "εθισμένη" στη μόδα.

Μαρίτα Καθητζιώτη

Αν και ξεκίνησε ως μεγάλο αουτσάιντερ, γρήγορα κατάφερε να αποδείξει την αξία της και είναι το μοναδικό plus size μοντέλο που έχει μείνει μέχρι τέλους. Η Μαρίτα είναι 23 ετών και έχει καταγωγή από την Κύπρο. Έχει σπουδάσει Product Design και Marketing στην Αγγλία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARITA (@maritakath)


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARITA (@maritakath)


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARITA (@maritakath)

Το μόντελινγκ μπήκε στη ζωή της κατά τη διάρκεια των σπουδών της, κάνοντας φωτογραφίσεις για καταλόγους ρούχων. Χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως "spiritual", πιστεύει στη δύναμη της ενέργειας -έχει και σχετικό τατουάζ-, στον διαλογισμό και στο (!;;) manifestation.

Κότυ Γουγούση - Camacho

Είναι μια κατηγορία από μόνη της και η ψυχολογία νικήτριας που έχει από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι σήμερα, την έχει οδηγήσει ως τον τελικό. Μπορεί η ταυτότητα της να γράφει Κωνσταντίνα εκείνη όμως νιώθει ότι το Κότυ είναι αυτό που της ταιριάζει και αποτυπώνει την ελεύθερη φύση της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coty, ty co ? (@cotytyco)


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coty, ty co ? (@cotytyco)


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coty, ty co ? (@cotytyco)

Είναι 21 χρονών και αποτελεί κράμα Ελλάδας και Νότιας Αμερικής, μιας και η μητέρα της είναι από τη Χιλή. Αγαπάει ό,τι έχει να κάνει με τέχνη για αυτό και οι σπουδές της είναι πάνω στη γραφιστική και το digital art. Από τα 16 της χρόνια ασχολείται με το μόντελινγκ, ενώ είχε πάει και στο εξωτερικό για casting στο πρακτορείο Elite. Τα τελευταία χρόνια δουλεύει ως freelancer ενώ ασχολείται και με τα τατουάζ.

Βικτώρια Μυροφορίδου

Μία από τις πιο όμορφες παρουσίες του φετινού GNTM, κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό της και να φτάσει ως το τέλος. Με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, η Βικτώρια μόλις 21 της χρόνια έχει ήδη μία αξιοσημείωτη πορεία στο μόντελινγκ.


 


 

Εργάζεται ως μοντέλο από τα 14 της χρόνια και έχει καταφέρει να είναι η βασική της δουλειά. Δεν έχει μείνει όμως μόνο εκεί, αφού παράλληλα σπουδάζει μάρκετινγκ. Είναι μοναχοκόρη και για αυτό έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην οικογένεια της. Η εμπειρία της στον χώρο της μόδας είναι σίγουρα ένα από τα ατού της για το GNTM, ωστόσο αυτό που, σύμφωνα με την ίδια, την κάνει να ξεχωρίζει είναι η εξυπνάδα της.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου