Οι στιγμές που έγραψαν ιστορία στα Grammys 2023

Από τη Beyoncé που έσπασε το ρεκόρ με τις περισσότερες νίκες, μέχρι τη συγκινητική νίκη της Kim Petras, της πρώτης βραβευμένης transgender καλλιτέχνιδας.

Γράφει: Esquire Editors 06 Φεβρουαρίου 2023

Η βραδιά των Grammys τα είχε όλα. Ύστερα από τις προηγούμενες χρονιές του κορονοϊού που είχαν επισκιαστεί από την θλιβερή πανδημία, ο διάσημος μουσικός θεσμός επέστρεψε στο Λος Άντζελες, με τους καλλιτέχνες που βραβεύτηκαν να σπάνε κάθε προηγούμενο ρεκόρ, γράφοντας ιστορία στη λαμπερή διοργάνωση. Εκτός των εντυπωσιακών ερμηνειών και των εμφανίσεων στο κόκκινο χαλί που μονοπώλησαν τα φωτογραφικά κλικ, 5 στιγμές ήταν ικανές να γραφούν για πάντα στην ιστορία. 

Η Beyoncé σπάει το ρεκόρ με τις περισσότερες νίκες Grammy

Δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τους νικητές, αφού η Queen Bey έκανε δυναμικό comeback με το νέο της άλμπουμ, Renaissance, το οποίο της χάρισε ένα ακόμα βραβείο Grammy στην κατηγορία dance/electronic μουσικού άλμπουμ. Το συγκεκριμένο βραβείο τής χάρισε την 32η νίκη στη διοργάνωση, τοποθετώντας της στην πρώτη θέση της κατάταξης με τα περισσότερα βραβεία Grammy. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς η τραγουδίστρια κέρδισε συνολικά 4 βραβεία, δηλώνοντας "προσπαθώ να μην συγκινηθώ πολύ. Προσπαθώ απλά να λάβω αυτή τη βραδιά".

H συνέχεια στο MadameFigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος