Rachel Weisz, A Woman We Love

Η Rachel Weisz, το πιο όμορφο "ρόδο της Αγγλίας", σβήνει σήμερα 53 κεράκια στην τούρτα της ζωής της.

Στα άμεσα σχέδια της Rachel Weisz είναι να ενσαρκώσει την Elizabeth Taylor στο βιογραφικό δράμα A special relationship, που θα σκηνοθετήσει το δίδυμο των Bert & Bertie. Σε αυτό, θα καταγράφεται το χρονικό της καριέρας της Αγγλο-αμερικανίδας ηθοποιού και η στροφή της από την υποκριτική στον ακτιβισμό. Επίσης, η Αγγλίδα ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει σε άλλες δύο ταινίες. Στο Love child, σε σκηνοθεσία Todd Solondz, και σε μια διασκευή του μυθιστορήματος Séance on a wet afternoon, που θα σκηνοθετήσει ο Tomas Alfredson.

Το πιο όμορφο ρόδο της Αγγλίας

Μέχρι να συμβούν όλα αυτά, όμως, η ηθοποιός που στο ξεκίνημά της όλοι την αποκαλούσαν "ρόδο της Αγγλίας" θα έχει σβήσει ήδη σβήσει 53 κεράκια στην τούρτα της ζωής της. Ναι, γεννήθηκε σαν σήμερα -στις 7 Μαρτίου του 1970- και ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα.

Η πορεία της στον χώρο του θεάματος ξεκίνησε ουσιαστικά το 1992, όταν συμμετείχε στην τηλεταινία Advocates II, ενώ στο σανίδι έκανε αίσθηση το 1994, με τον ρόλο της Gilda στο θεατρικό έργο Design for living του Noël Coward. Την ίδια χρονιά έκανε το ντεμπούτο της στο σινεμά, με έναν μικρό ρόλο στο φιλμ Death machine

Πραγματικά διάσημη, βέβαια, έγινε το 1999, χάρη στην ταινία Η μούμια. Ακολούθησε μια σειρά από ρόλους στον κινηματογράφο και το θέατρο, που έκαναν το άστρο της να λάμπει. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις ταινίες Ο επίμονος κηπουρός και Η μούμια επιστρέφει, ενώ πιο πρόσφατα έπαιξε στον Αστακό και την Ευνοούμενη, που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Λάνθιμος.

Κατά τ' άλλα, το 2011 παντρεύτηκε τον Daniel Craig με τον οποίο έχει μια κόρη. Παλαιότερα, είχε αρραβωνιαστεί τον Darren Aronofsky, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο. Να την χαίρονται όλοι τους και πάνω απ' όλα η ίδια τον εαυτό της. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Alessandra Ambrosio, από την Βραζιλία με αγάπη

Μία πραγματικά σταθερή αξία στην καρδιά μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kaya Scodelario, αργήσαμε να σε προσέξουμε

Το κορίτσι του The Gentlemen είναι το νέο μας crush.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kristen Stewart, ένα ατίθασο πλάσμα

Το πιο rock n' roll κορίτσι του Χόλιγουντ κλείνει σήμερα 34 χρόνια ζωής.

Γραφει Πωλινα Φραγκου