Μία συγκλονιστική μαρτυρία Έλληνα που ζει στο Τελ Αβίβ
"Ακούμε σειρήνες, περνάνε ρουκέτες πάνω από το σπίτι", δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Συμεωνίδης.
Για τον φόβο και την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνει ο ίδιος και όσοι βρίσκονται στο Ισραήλ μετά την επίθεση της Χαμάς μίλησε στο MEGA ο κ. Ανέστης Συμεωνίδης που ζει στο Τελ Αβίβ.
"Φόβος υπάρχει, όλοι οι συνάδελφοι φοβούνται, είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, πρώτη φορά είμαστε έτσι. Ακούμε σειρήνες, περνάνε ρουκέτες πάνω από το σπίτι, αλλά όχι πολύ στην περιοχή μας, γιατί είμαστε μακριά από τη Γάζα", είπε αρχικά.
"Τα σούπερ μάρκετ και αυτά είναι ανοιχτά, δεν ξέρω όμως αν δουλεύουν οι επιχειρήσεις. Έχω έχω καταφύγιο στο σπίτι. Τις οδηγίες τις ξέρω γιατί το έχω περάσει 15 φορές αλλά αυτή είναι η χειρότερη στα 22 χρόνια που είμαι εδώ. Μετά την επίθεση της Χεζμπολάχ το 2006 αυτή είναι η πιο σοβαρή" πρόσθεσε.
Ειδικά, δε, για το τι συμβαίνει όταν χτυπούν οι σειρήνες και όλοι τρέχουν στα καταφύγια εξήγησε ότι "οι οδηγίες είναι ότι όταν ακούμε τις σειρήνες να τρέχουμε στο καταφύγιο που είναι ένα δωμάτιο κάτω από το σπίτι που μένω. Το δικό μου είναι ένα δωμάτιο ενισχυμένο. Είναι στο ισόγειο της κάθε πολυκατοικίας".
"Πολλοί σκέφτονται να φύγουν από το Ισραήλ, και εγώ το σκέφτομαι. Σήμερα έχω ραντεβού στο νοσοκομείο και μπορεί να πάρω την απόφαση να γυρίσω. Πολλές εταιρείες έχουν ακυρώσει πτήσεις αλλά είναι οι ισραηλινές κυρίως", κατέληξε ο κ. Συμεωνίδης.
Από: TheToc.gr
Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Παρουσίαση βιβλίου Τσίπρα: Τα σχόλια στα social media
Μετά από μέρες που η επικαιρότητα ασχολήθηκε με το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα ήρθε και η παρουσίαση στο κατάμεστο Παλλάς που σχολιάστηκε πολύ στα social media.
Ο Donald Trump εντείνει τον πόλεμο με τους δημοσιογράφους
Ο Donald Trump ανεβάζει ξανά τους τόνους απέναντι στα media, λανσάροντας μια νέα λίστα "ενόχων" και στοχοποιώντας γνωστούς δημοσιογράφους και μεγάλους οργανισμούς που –όπως λέει– τον αδικούν.
Γραφει Νικη ΚοντομηναO Donald Trump ακύρωσε σχεδόν όλα τα εκτελεστικά διατάγματα του Joe Biden
Ο Donald Trump ακυρώνει σχεδόν όλα τα εκτελεστικά διατάγματα που υπέγραψε ο Joe Biden με autopen, ανοίγοντας νέο γύρο πολιτικής σύγκρουσης και νομικής αβεβαιότητας.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΠλέον, κυκλοφορούν κι αγριογούρουνα στο Περιστέρι (video)
Ένα αγριογούρουνο έκανε… χαλαρή βόλτα στους δρόμους του Περιστερίου και έγινε viral στο TikTok. Το απίθανο στιγμιότυπο προκάλεσε γέλιο, αλλά και απορίες.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΚ. Μητσοτάκης: Στόχος μου η δημιουργία Υπουργείου Έρευνας, Τεχνολογίας και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετείχε σε συζήτηση με τρεις προσωπικότητες που είχαν συμπεριληφθεί στο παρελθόν στη λίστα Forbes 30 under 30, κατά την εκδήλωση παρουσίασης της λίστας 2026 που διοργάνωσε το Forbes Greece στο Μέγαρο Μουσικής.
Όσα γράφει ο Αλέξης Τσίπρας στο βιβλίο του, "Ιθάκη"
Ο Αλέξης Τσίπρας στο βιβλίο του "Ιθάκη" αφηγείται τα δύσκολα χρόνια της πρωθυπουργίας του, υπερασπίζεται επιλογές, ανακαλεί κρίσιμες αποφάσεις και ξεκαθαρίζει λογαριασμούς με συντρόφους.
Γραφει Νικη Κοντομηνα
