Ακόμη και στα γυαλιά, καν' το όπως ο Beckham

Ο David Beckham εμπνεύστηκε μία συλλογή με κλασικά σχέδια, ξεχωριστές λεπτομέρειες και κοσμοπολίτικη διάθεση.

Ο David Beckham είναι -πέραν όλων των άλλων- style icon. Δημιουργεί trends και μας έχει (απο)δείξει το σχεδιαστικό του ταλέντο με τις capsule συλλογές που έχει δημιουργήσει για μεγάλα brands. Πλέον, η τρίτη collection του προσωπικού του project Eyewear by David Beckham, για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021, περιλαμβάνει σκελετούς με ρετρό διάθεση σε ζεστούς τόνους που θυμίζουν την ουρανογραμμή του Μαϊάμι, πάντα σε συνδυασμό με το σύγχρονο βρετανικό ύφος του πρώην μέσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Ρεάλ Μαδρίτης, της Μίλαν και της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακόμη και στα γυαλιά, καν' το όπως ο Beckham

Ο David Beckham δήλωσε για τη συλλογή: "Για μένα το Μαϊάμι είναι τόσο ξεχωριστό. Η ενέργεια της πόλης είναι γεμάτη ηλεκτρισμό και αυτή η νέα συλλογή γυαλιών είναι εμπνευσμένη από ακριβώς αυτή την ενέργεια και το υπέροχο φως, τη ζωντάνια και την πολυμορφία του κόσμου της. Το Μαϊάμι έχει ένα μοναδικό πνεύμα και αυτό θέλαμε να αποτυπώσουμε στη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021".

EYEWEAR BY DAVID BECKHAM  2

Την κατασκευή της συλλογής ανέλαβε η ιταλική εταιρεία Safilo, δίνοντάς της όλα τα εχέγγυα αρτιότητας και ποιότητας. Το μοτίβο Talisman, που αντλεί έμπνευση από τα φτερά ενός πουλιού και συμβολίζει τη δύναμη, την προστασία και την ελευθερία, έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι εμφανές από την μπροστινή και πλαϊνή όψη των γυαλιών. 

EYEWEAR BY DAVID BECKHAM 4

Όσον αφορά τα γυαλιά ηλίου, διασφαλίζουν μέγιστη ποιότητα οράσεως, χάρη σε φακούς ανώτερης ποιότητας καθώς και πολωτικούς φακούς, που ταιριάζουν τέλεια σε έναν έντονο τρόπο ζωής, καθώς προστατεύουν τα μάτια από τις δυνατές ηλιακές αντανακλάσεις.

EYEWEAR BY DAVID BECKHAM 5

Info: Τα γυαλιά της συλλογής Eyewear by David Beckham διατίθενται ήδη σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών. Μπορείς να δεις περισσότερα στο davidbeckhameyewear.com.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα