Οι Pecco Bagnaia και Enea Bastianini παγκόσμιοι πρεσβευτές της Carrera για το 2023

Τα γυαλιά Carrera, επίσημος συνεργάτης της Ducati Corse, γιορτάζουν τη δεύτερη χρονιά σύμπραξής τους.

Γράφει: Esquire Editors 11 Απριλίου 2023

Μετά από έναν απίστευτο χρόνο γεμάτο επιτυχίες, η Carrera και η Ducati είναι πιο ενωμένες από ποτέ.

Γιορτάζοντας τη συνεργασία τους που φέρνει τις πίστες στην καθημερινότητα και μεταμορφώνει τη χορηγία σε προϊόν, η Carrera – Επίσημος Συνεργάτης της Ducati Corse - ανακοίνωσε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του MotoGP, Pecco Bagnaia, και τον νέο επίσημο οδηγό της Ομάδας Ducati Lenovo, Enea Bastianini, ως Παγκόσμιους Πρεσβευτές της Carrera για το 2023.

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

Η Carrera είναι περήφανη που συνεργάζεται με μια ομάδα όπως η Ducati Corse, η οποία, τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκεται στην κορυφή του παγκόσμιου πρωταθλήματος, αφού κατέκτησε το Πρωτάθλημα Κατασκευαστών MotoGP και προσέθεσε στο χαρτοφυλάκιο της τον τίτλο του Πρωταθλήματος Αναβατών MotoGP το 2022 με την καταπληκτική νίκη του Pecco Bagnaia.

Η Carrera αυξάνει ακόμη περισσότερο τη στήριξή της στη Ducati για τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Suberbike, καθώς γίνεται συνεργάτης της Ομάδας Aruba.it Racing – Ducati το 2023 προσφέροντας την απόλυτη της δέσμευση εντός και εκτός πίστας.

Η ομάδα Aruba.it Racing - Ducati θα φορά τη Συλλογή Carrera|Ducati, ενώ ο Alvaro Bautista, Παγκόσμιος Πρωταθλητής Superbike 2022 και ο συναθλητής του Michael Rinaldi, Πρεσβευτές της Carrera για το 2023 θα ολοκληρώσουν την παρουσία της Carrera επί του βάθρων του 2023.

Η Συλλογή Carrera|Ducati 2023, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, εμπλούτισε τη Συλλογή Carrera Active συνδυάζοντας με επιτυχία το σπορ ύφος και τη μόδα και το πάθος και την ταχύτητα. Η Συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 προσφέρει ακόμη περισσότερα εμβληματικά γυαλιά ηλίου και οράσεως, που δημιουργήθηκαν προοριζόμενα για τους αναβάτες μηχανών αλλά είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση από όλους όσους έχουν σπορ διάθεση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.