Τα καλύτερα γυαλιά ηλίου από το κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών

Ποιοι διάσημοι κύριοι τα φόρεσαν και πού θα τα αγοράσεις online.

Σμόκιν, πουκάμισο, παπιγιόν. Εν αντιθέσει με τις γυναίκες, οι ενδυματολογικές επιλογές των αντρών στο κόκκινο χαλί είναι σαφώς πιο περιορισμένες και κινούνται σε ασφαλή, κλασικά κομψά μονοπάτια, με αποτέλεσμα οι black tie εμφανίσεις τους λίγο-πολύ να μοιάζουν. Την ειδοποιό διαφορά όμως κάνουν πάντα τα γυαλιά ηλίου, το ίσως μοναδικό αξεσουάρ, εκτός του παπιγιόν και του ποσέτ, που επιλέγουν για να χαρίσουν coolness στο επίσημο σύνολό τους.

Στο πρόσφατο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών, ξεχωρίσαμε τα ακόλουθα πέντε ζευγάρια και ανακαλύψαμε πού θα τα βρεις για να τα αγοράσεις online.

Brad Pitt - Garrett Leight

Τα καλύτερα γυαλιά ηλίου από το κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Pitt επιλέγει να φορέσει το συγκεκριμένο μαύρο κοκάλινο ζευγάρι γυαλιών ηλίου της εταιρείας Garrett Leight. Τον είχαμε δει ξανά με τα Calabar Sunglasses στην πρεμιέρα του "Κάποτε στο Χόλιγουντ" του Quentin Tarantino τον περασμένο Μάιο στο Φεστιβάλ των Καννών.

Πρόκειται για μία μοντέρνα εκδοχή του διαχρονικού wayfarer, με το σχήμα των φακών να είναι πιο τετραγωνισμένο και την άνω πλευρά λιγότερο επίπεδη.

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ

Taika Waititi - Oliver Peoples

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ

Ο σκηνοθέτης του "Τζότζο" (βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 23/01) διάλεξε ένα παρεμφερές σχέδιο με εκείνο του Pitt: μαύρο και κοκάλινο με μίνιμαλ αισθητική. Ωστόσο εδώ έχουμε στρογγυλούς φακούς και όχι τετράγωνους. 

Το Sheldrake μοντέλο του brand Oliver Peoples είναι εμπνευσμένο από το στυλ του Andy Warhol.

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ

Noah Baumbach - Garrett Leight

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ
Απλότητα και διαχρονικό στυλ και για τον δημιουργό του "Ιστορία Γάμου" (προβάλλεται στο Netflix), Noah Baumbach που επένδυσε κι αυτός σε ένα ζευγάρι του Garrett Leight.

Το Wavecrest D-Frame διαθέτει λεπτό κοκάλινο σκελετό σε σχέδιο ταρταρούγας και τετράγωνο σχήμα φακών.

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ

Ακολουθούν δύο ακόμα ηθοποιοί που εμπιστεύθηκαν το καλιφορνέζικο brand οπτικών. 

Taron Egerton - Garrett Leight

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ

Ο πρωταγωνιστής του Rocketman, όπου υποδύθηκε τον Elton John, αποδείχθηκε λιγάκι πιο τολμηρός στιλιστικά όσον αφορά την επιλογή των γυαλιών ηλίου που ολοκλήρωσαν το black tie look. 

Το μοντέλο Lovers με ασημένιο μεταλλικό σκελετό και στρογγυλό σχήμα φακού σε πράσινη απόχρωση ταιριάζει γάντι στο τετραγωνισμένο με έντοα ζυγωματικά πρόσωπό του. 

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ

Joaquin Phoenix - Garrett Leight

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ

Στις λιτές επιλογές των Pitt, Waititi και Baumbach, κινήθηκε και η επιλογή γυαλιών ηλίου του "Τζόκερ" Joaquin Phoenix, που πόνταρε στο διαχρονικό στυλ των κοκάλινων, τετράγωνων μοντέλων, φορώντας το Ace Sun.

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ

Από: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα