Όλες οι φορές που ο Tom Hardy ντύθηκε σαν τον James Bond

Φήμες λένε ότι ο Βρετανός σταρ είναι ο διάδοχος του Daniel Craig στον ρόλο του 007.

Esquire Team
Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 22 Σεπτεμβρίου 2020

Σίγουρα δεν πρόκειται για φρέσκια είδηση. Εδώ και περίπου μία τριετία, το όνομα του Tom Hardy φιγουράρει στη λίστα με τους "μνηστήρες" για τον ρόλο του James Bond. Τώρα, με την πρεμιέρα του No Time to Die, της 25ης κατά σειράς ταινίας του franchise σε σκηνοθεσία Cary Fukunaga, να πλησιάζει -κορονοϊού επιτρέποντος θα πραγματοποιηθεί στις 12 Νοεμβρίου-, οι φήμες που θέλουν τον Βρετανό ηθοποιό να παίρνει τη σκυτάλη από τον συμπατριώτη του Daniel Craig ολοένα και φουντώνουν. Ωστόσο, τόσο ο ίδιος, όσο και οι παραγωγοί των ταινιών Bond τηρούν σιγήν ιχθύος επί του θέματος. 

Είτε επιβεβαιωθούν, είτε διαψευσθούν πάντως, έχουμε μερικές φωτογραφικές αποδείξεις ότι ο 43χρονος έχει ήδη προβάρει το κοστούμι του διάσημου πράκτορα, χωρίς να το πάρει κανείς χαμπάρι. 

Το 007 στυλ του Tom Hardy

Οι κλασικές αξίες και η επιμονή στη λεπτομέρεια διέπουν τα looks του Hardy στις επίσημες εμφανίσεις του στο κόκκινο χαλί. Αυτό από μόνο του ένα στοιχείο που τουλάχιστον στιλιστικά του δίνει το προβάδισμα στη λίστα με τους υποψήφιους ηθοποιούς για τον ρόλο.

Όλες οι φορές που ο Tom Hardy ντύθηκε σαν τον James Bond
Με κλασικό μαύρο κοστούμι συνδυασμένο με λευκό πουκάμισο, γραβάτα, ποσέτ και καλογυαλισμένα formal υποδήματα.
ΤΟΜ ΧΑΡΝΤΙ
Με σμόκιν, παπιγιόν και γυαλιά ηλίου. 
ΤΟΜ ΧΑΡΝΤΙ
Με μπλε 3-piece κοστούμι, λευκό πουκάμισο και μαύρα, δερμάτινα δετά υποδήματα.
ΤΟΜ ΧΑΡΝΤΙ
Με μάλλινο, μακρύ παλτό σε σχέδιο καμπαρντίνας. Ό,τι ακριβώς θα έριχνες στους ώμους του ο Bond.
ΤΟΜ ΧΑΡΝΤΙ
Με καρό, μάλλινο κοστούμι και αντίστοιχο γιλέκο. British style all the way.
ΤΟΜ ΧΑΡΝΤΙ
Μπορεί το συγκεκριμένο σύνολο να παραπέμπει περισσότερο στο στυλ του ήρωα που υποδύεται στη σειρά Peaky Blinders παρά σε εκείνο του 007, αποδεικνύει ωστόσο ότι ο Hardy το ΄χει με το επίσημο ντύσιμο - σε τέτοιο βαθμό που σχεδόν κάθε φορά που φορά τα καλά του παραδίδει μαθήματα προσεγμένου και αρρενωπού look. 

Εν ολίγοις, ο Tom Hardy θα μπορούσε άνετα να μας παραδώσει έναν σούπερ στιλάτο James Bond· ζόρικο, επίσης. Επιτυχημένο; Μένει να απαντηθεί αν η φημολογία τελικά βγει αληθινή. Και επειδή καλό είναι να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, αυτή τη στιγμή ο 007 δεν έχει ανάγκη τον Hardy, αλλά ο "ντεφορμέ" Hardy τον ρόλο, μετά τις απανωτές αποτυχίες με Capone και Venom.


φωτογραφίες Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.