Η Levi's και η Hailey Bieber αγοράζουν τα παλιά σου τζην

Για να τα πουλήσουν ξανά μέσα από τη νέα δράση της εταιρείας που επενδύει στη βιώσιμη μόδα.

Όταν επιλέγεις ένα από τα πιο hot γυναικεία πρόσωπα αυτή τη στιγμή στον κόσμο της σόουμπιζ να διαφημίσει τη νέα σου δράση-πρωτοβουλία, τότε η επιτυχία είναι μάλλον δεδομένη. Αυτό και έπραξε ένα από τα πιο ιστορικά denim brands του πλανήτη, η Levi's προκειμένου να ενημερώσει το κοινό για το ολοκαίνουργιο mini brand της.

Η Hailey Bieber, σύζυγος του Justin Bieber, κόρη του Alec Hailey Baldwin, μοντέλο και τηλεπερσόνα, είναι το πρόσωπο της καμπάνιας του SecondHand, το οποίο πατά πάνω στις αρχές της βιωσιμότητας στη μόδα και σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σε περιβαλλοντικά ζητήματα, αρχής γενομένης από τα ρούχα που επιλέγει να φορά. 

Τι ακριβώς λοιπόν κάνει το συγκεκριμένο brand; Αγοράζει παλιά τζην και τα πουλά εκ νέου σε χαμηλές τιμές. Δίνει δηλαδή τη δυνατότητα στους πελάτες να του πουλήσουν τα παλιά τζην παντελόνια, πουκάμισα και τζάκετ που δεν φορούν, να κερδίσουν μία δωροκάρτα και να αγοράσουν το τζην κομμάτι της επιλογής τους -από δεύτερο χέρι, μεταχειρισμένο εξού και η ονομασία SecondHand- πληρώνοντας από 30 έως 100 δολάρια. 

Η Levi's και η Hailey Bieber αγοράζουν τα παλιά σου τζην

Σύμφωνα με τη διευθύντρια μάρκετινγκ της Levi's, Jennifer Sey: "Ανακυκλώνοντας ουσιαστικά τα ρούχα αντί να τα φτιάχνουμε εξαρχής, εξοικονομούμε ενέργεια και νερό ενω μειώνουμε στο 80% τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.