Μία στιλιστική λεπτομέρεια του Lupin που κανείς δεν πρόσεξε

Πόσα γνωρίζεις από sneakers;

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 25 Ιανουαρίου 2021

Το Lupin του Netflix τείνει να εξελιχθεί στο La Casa de Papel του 2021, με τον Omar Sy να ανεβάζει τις μετοχές του στο ρόλο του Assane Diop. Όλοι μιλούν για αυτό εδώ και περίπου 3 εβδομάδες και, μοιραία, αρχίζουν να παρατηρούν οτιδήποτε σχετίζεται με αυτό.

Στο καθαρά στιλιστικό κομμάτι της σειράς, η συλλογή από sneakers του πρωταγωνιστή θα έκανε αρκετούς rappers να ζηλέψουν. Υπάρχει όμως κάτι που δύσκολα θα αντιλαμβανόταν κανείς αν δεν είχε ψαχτεί πάρα, μα πάρα, πολύ με τα εν λόγω αξεσουάρ. 

Σε ένα flashback πίσω στο 1995, ο (νεαρός) Diop φορά ένα ζευγάρι Artengo. Η ημερομηνία που επιλέχθηκε από τους σεναριογράφους της σειράς θα έπρεπε να βάλει σε υποψίες τους στιλίστες αυτής. Κι αυτό γιατί το συγκεκριμένο έτος το brand της γαλλικής εταιρείας αθλητικής ένδυσης Decathlon S.A. δεν είχε ακόμη δημιουργηθεί. 

Την παρατήρηση έκανε ο επίσημος λογαριασμός της Decathlon S.A. Βελγίου στο Twitter, ξεκινώντας ασφαλώς αρκετή κουβέντα στα social media.

Για την ακρίβεια, η Artengo 'γεννήθηκε' το 2006 με σκοπό να κατασκευάσει κατάλληλα για τένις αθλητικά παπούτσια. Το λάθος θύμισε αρκετά την εμφάνιση ενός ποτηριού των Starbucks στο Game of Thrones, όπως επισήμαναν πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. 

Δυστυχώς για τους ανθρώπους της παραγωγής του Lupin δεν είναι το μόνο: Υπάρχει επίσης η εμφάνιση ενός Renault Captur (μοντέλο του 2013), μίας Mercedes A-Class (1997) και ενός σκούτερ T-MAX (2001).

Οκ, καμία φορά συμβαίνουν κι αυτά.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ