Τα hoodies είναι παντοτινά για τον Jason Sudeikis

Οι επίσημες εμφανίσεις στις Χρυσές Σφαίρες έγιναν απρόβλεπτες και cool.

Ο ένας και μοναδικός -γιατί δεν υπάρχει άλλος- Jason Sudeikis αποδέχτηκε τη Χρυσή Σφαίρα του καλύτερου κωμικού ηθοποιού για τον ρόλο του ως Ted Lasso, φορώντας ένα άνετο hoodie. Το οποίο, μάλιστα, δεν είναι όποιο κι όποιο, αλλά τμήμα της σειράς ρούχων του fitness sudio Forward Space της αδερφής του. Σου έβαλε ιδέες για τα δικά σου Zoom meetings;

Δυστυχώς, δεν μπορείς να το αποκτήσεις καθώς, όπως μας πληροφορεί ο style director του αμερικάνικου Esquire Jonathan Evans, είναι sold out.

Τι σου μένει, όμως, από αυτό το look του στιλάτου κωμικού; Καταρχήν, ότι οι επίσημες εμφανίσεις στις Χρυσές Σφαίρες παραμένουν απρόβλεπτες, cool και ολίγον τι προσαρμοσμένες στο πνεύμα της εποχής. Και αυτό είναι ok γιατί ούτως ή άλλως το 2021 είναι μία αλλόκοτη χρονιά για κάθε είδους απονομές, οπότε και οι εμφανίσεις καλό είναι να παραμένουν εντός του στιλιστικού concept της εποχής.

Το δεύτερο πράγμα που μαθαίνεις είναι ότι η Εποχή των Hoodies έχει γίνει παντοτινή. Που, μάλλον, ήταν από πάντα -πριν και μετά την πανδημία, πριν και μετά τα lockdowns- κι εσύ τώρα απλώς το συνειδητοποιείς. Εκτός κι αν ο Sudeikis το φόρεσε γιατί έχει ορκιστεί αφοσίωση στους Θεούς των Hoodies ως αντάλλαγμα για βραβεία και πλούτη που δεν έχουν δει ανθρώπου μάτι.

Σε κάθε περίπτωση, σταμάτα για λίγο ό,τι κάνεις και θέσε στον εαυτό σου την εξής ερώτηση: Δεν το είδες κι εσύ αυτό το hoodie στην τηλεόραση να το φοράει ένας star; Κι αφού το είδες, κοιμήσου -στιλιστικά- ήσυχος με την athleisure γκαρνταρόμπα σου. Είναι η Εποχή των Hoodies, αυτών των βολικών και άνετων πανωφοριών. Απλώς στόκαρε όσα περισσότερα μπορείς.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.