To street style του Brad Pitt

Ο βασιλιάς του στυλ βγήκε τσάρκα στις Βρυξέλλες με ένα look που αξίζει να το αντιγράψεις.

Κατά καιρούς, σε στυλ να μη ξεχνιόμαστε, εκεί που πέφτουμε πάνω σε παπαρατσικές street style φωτογραφίες των ανά τον κόσμο celebrities, κυρίως του Brad Pitt, κάτι παθαίνουμε και θέλουμε ευθύς αμέσως να αναλύσουμε το look του. Με σκοπό έναν: την ξεπατικωτούρα.

Τι φορούν οι σταρ όταν δίνουν ρεπό στο υπηρετικό προσωπικό

Τον Brad Pitt, αυτόν τον χολιγουντιανό αστέρα, τον έχουμε δει να κουβαλάει μέχρι και χαρτοσακούλες μαναβικής λες και δεν έχει υπηρετικό προσωπικό γι’ αυτές τις δουλειές, άψογα και χαλαρά ντυμένος, με τα αγαπημένα του καρό πουκάμισα φορεμένα πάνω από ελαφρώς τσαλακωμένα T-shirts και τα παλιοκαιρισμένα -id est βρώμικα- SeaVees του. Ένα look το οποίο εκπέμπει 100% off-duty celebrity vibes και το οποίο μπορούμε να αντιγράψουμε στο 100% κι εμείς οι πληβείοι.

Ο ίδιος star, λοιπόν, έγραψε ξανά στιλιστική ιστορία, πριν από λίγες ημέρες, όταν ο φακός και ο Ben Boskovich του αμερικανικού Esquire τον εντόπισαν στις Βρυξέλλες, ντυμένο από πάνω μέχρι κάτω σε μπλε και γκρι αποχρώσεις, σε ένα σχεδόν μονοχρωματικό ντύσιμο, από το οποίο, αν θέλεις, μπορείς κι εσύ να κλέψεις, δηλαδή να μάθεις, ένα ή δύο ενδιαφέροντα πράγματα.

Προσοχή στην εφαρμογή

Τα ρούχα του Brad Pitt είναι αρκετά χαλαρά για να του είναι άνετα, αλλά όχι τόσο ώστε να κολυμπάει μέσα τους. Για να πετύχεις το συγκεκριμένο fit, απλώς αγοράζεις τα ρούχα σου ένα μέγεθος μεγαλύτερο από το συνηθισμένο και μετά τα πηγαίνεις στον ράφτη σου για να σου τα μαζέψει. Μία τακτική που, ούτως ή άλλως, σου συνιστούμε, ειδικά αν τυχόν βρεις designer κομμάτια με μεγάλη έκπτωση, που δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναβρείς στο μέγεθός σου.

Το μονοχρωματικό look, το σωστό

Εκτός από το fit, όμως, είναι και το χρωματικό πλάνο που έχει εφαρμόσει ο Pitt στο ντύσιμό του που κάνει την εμφάνισή του ξεχωριστή. Ένα πλάνο στο σημείο συνάντησης του μουντού ναυτικού μπλε με το άψογα ξεθωριασμένο μαύρο που μας δίνει υπέροχες μπλε-γκρι αποχρώσεις, με κανένα ρούχο να μην έχει το ίδιο ακριβώς χρώμα με κάποιο άλλο.

> Διάβασε ακόμα: Χρωματικοί συνδυασμοί που δεν πέφτουν ποτέ έξω

Το αποτέλεσμα; Μία χρωματική παλέτα που δεν φωνάζει, αλλά ούτε και παραμένει σιωπηλή. Που δείχνει ότι δεν ντύθηκες με τα φώτα κλειστά, ότι προσπάθησες να ταιριάξεις τα ρούχα σου μεταξύ τους, αλλά δεν κατέβαλες και πολύ κόπο, για να λέμε την αλήθεια.

Τα αξεσουάρ που ξεχωρίζουν

Ο διάβολος, βέβαια, κρύβεται στις λεπτομέρειες. Αν δεν το πρόσεξες με την πρώτη ματιά, τα δύο πρώτα κουμπιά του πουκαμίσου είναι ανοιχτά, όχι επειδή κάνει ζέστη, αλλά επειδή ο φίλος μας ο Brad Pitt θέλει να μας δείξει το κολιέ του – άλλη μία απόδειξη του ότι τον νοιάζει το ντύσιμό του.

Το look συμπληρώνεται με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου με κλασικό σκελετό και τα αγαπημένα του SeaVees, αλλά και με τη μάσκα προστασίας του, γιατί ζούμε σε εποχές που ο κορονοϊός θερίζει και καλό είναι οι stars αυτού του βεληνεκούς να δίνουν το καλό παράδειγμα και να τη φοράνε τη μάσκα τους.

Αν σε έπεισε με το στυλ του και θέλεις να το αντιγράψεις, ακολουθούν τα τρία κομμάτια-κλειδιά:

Το τζάκετ με τον γιακά

To street style του Brad Pitt

Φτιαγμένο από καμβά, σε μπλε απόχρωση και ίσια γραμμή, είναι της εταιρείας Everlane.

Τα γυαλιά ηλίου με τον κλασικό σκελετό

SHADES

Σε στυλ aviator και με ελαφρύ μεταλλικό σκελετό χρωμίου, φέρουν την υπογραφή Randolph Engineering.

Τα ουδέτερα slip-ons 

SLIP-ONS

Με την εγγύηση άνεσης της SeaVees, δίνουν casual στυλ και χαρακτήρα σε όλα σου τα ντυσίματα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.