Τα βασικά κομμάτια των Zara για το καλοκαιρινό σου στυλ

Κοντομάνικα πουκάμισα, λευκές βερμούδες, παντελόνια με πιέτες, σανδάλια, μαγιό - όλα όσα χρειάζεσαι για να ευχαριστηθείς το καλοκαίρι είναι σε έκπτωση στα Zara.

Κάθε καλοκαίρι, με το που μας πιάσει η μανία να ανανεώσουμε εαυτούς και γκαρνταρόμπες, να δώσουμε λίγο στυλ στη ζωή μας, δηλαδή, με κάποια βασικά καλοκαιρινά κομμάτια, ένα είναι το ερώτημα: Πότε αρχίζουν οι εκπτώσεις στα Zara Man; Από τον εθιμικό άγραφο νόμο της αγοράς και εκτός απροόπτου η απάντηση είναι πάντα κάθε τρίτη Δευτέρα του Ιουλίου, αν και φέτος ξεκίνησαν νωρίτερα με αποτέλεσμα, πλέον, να έχουν πέσει κι άλλο οι τιμές και να μπορείς να βρεις απίστευτες ευκαιρίες.

Το μόνο θέμα, όπως πάντα όσο προχωρά η εκπτωτική περίοδος, είναι το να βρεις το ρούχο που σε ενδιαφέρει στο μέγεθός σου. Σε κάθε περίπτωση, στα Zara η ποικιλία και η προσφορά είναι τόσο μεγάλη που πάντα βρίσκεις κάτι να αγοράσεις στο size σου, ακόμα αν δεν είναι αυτό που αρχικά είχες κατά νου αλλά που μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση και μάλιστα στην τιμή που στις μέρες μας κοστίζει ένα coffee table περιοδικό (inside joke, του χώρου).

Ας δούμε, λοιπόν, τις καλύτερες επιλογές.

Το κοντομάνικο πουκάμισο

Τα βασικά κομμάτια των Zara για το καλοκαιρινό σου στυλΤο αφηρημένο του σχέδιο είναι statement, ο γιακάς του κουβανέζικος και οι αποχρώσεις του πολύ καλοκαιρινές. Το συνδυάζεις ιδανικά με κάτι λευκό: Ένα μαγιό στην παραλία, μία βερμούδα στη βόλτα, ένα chinos σε στενή γραμμή στη βραδινή έξοδο. Η αρχική του τιμή είναι 25,95 Ευρώ και πλέον είναι διαθέσιμο προς 15,99 Ευρώ.

 

Η cargo βερμούδα

WHITE SHORTSΠρόκειται για την πιο άνετη και εύκολη στους συνδυασμούς βερμούδα που μπορείς να πάρεις αυτό το καλοκαίρι. Έχει λάστιχο στη μέση, μήκος που την κάνει να φτάνει λίγο πάνω από το γόνατο και τσέπες με καπάκι που δίνουν μεμιάς στην εμφάνισή σου έναν αέρα Jacquemus. Η αρχική της τιμή είναι 29,95 Ευρώ και πλέον είναι διαθέσιμη προς 15,99 Ευρώ.

Τα ντιζαϊνάτα πέδιλα με το σκρατς

MEN'S SANDALSΈχουν δύο φαρδιά υφασμάτινα λουριά στο κουντεπιέ που κλείνουν με σκρατς για να εφαρμόζουν τέλεια στο πόδι σου και σοφιστικέ ντιζάιν. Τα συνδυάζεις είτε με μακρύ παντελόνι με γυρισμένα τα μπατζάκια μέχρι τον αστράγαλο είτε με cargo βερμούδα. Στα plus, η προσεγμένη εσωτερική τους σόλα. Η αρχική τους τιμή είναι 29,95 Ευρώ και πλέον είναι διαθέσιμα προς 19,99 Ευρώ.

Το σοφιστικέ φλοράλ μαγιό

FLORAL SWIM SHORTSΈνα φλοράλ μαγιό που δεν τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του χάρη στα γοητευτικά μουντά του χρώματα. Είναι φτιαγμένο από ύφασμα ανακυκλωμένης προέλευσης, στεγνώνει γρήγορα και σου παρέχει προστασία +30 UV. Η αρχική του τιμή είναι 19,95 Ευρώ και πλέον είναι διαθέσιμo προς 9,99 Ευρώ.

> Διάβασε ακόμα: Οι πρωταθλητές των ελληνικών διαδικτυακών πωλήσεων

Το παντελόνι με τις πιέτες

BLUE PANTSΣε μπλε χρώμα για να το έχεις ως βάση για κάθε ναυτικό look που θέλεις να δημιουργήσεις, είναι σε slim fit που κολακεύει και έχει πιέτες που καταλήγουν σε τσάκιση που όχι μόνο είναι της μόδας αλλά σου δίνουν και έναν ρετρό αέρα. Η αρχική του τιμή είναι 29,95 Ευρώ και πλέον είναι διαθέσιμo προς 15,99 Ευρώ.

 


*Οι τιμές αφορούν αγορές από το ελληνικό e-shop των Zara και διπλοτσεκαρίστηκαν στις 21 Ιουλίου. Έκτοτε, μπορεί και να έχουν αλλάξει.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.