Τα μόνα ρούχα που χρειάζεσαι για τη νέα σεζόν

Το brand αντρικής ένδυσης που έγινε talk-of-the-town παρουσιάζει τη νέα του συλλογή για το φθινόπωρο και τον χειμώνα.

Γράφει: Τίμος Σαλαμές 29 Σεπτεμβρίου 2021

 Η Dirty Laundry είναι η εταιρεία που πριν από λίγα χρόνια έγινε talk-of-the-town φτιάχνοντας casual αντρικά ρούχα premium ποιότητας. Πλέον, κάθε νέα της συλλογή γίνεται αφορμή για να αναλογιστούμε ξανά το καθημερινό μας ντύσιμο. Το τι σημαίνει για μας άνεση και μόδα, τι σημαίνει να αισθανόμαστε ξεχωριστοί αλλά και όντως να ξεχωρίζουμε για όλους τους σωστούς λόγους, π.χ. για το στυλ μας.

Το ίδιο συμβαίνει και με τις νέες προτάσεις του brand για το φθινόπωρο και τον χειμώνα.

Τα μόνα ρούχα που χρειάζεσαι για τη νέα σεζόν

Νέα χρώματα και αγαπημένα κομμάτια

Στην καινούργια συλλογή, τα αγαπημένα μας minimal fashion essentials της Dirty Laundry, τουτέστιν τα μαλακά της T-shirts, τα crewneck φούτερ, τα άνετα παντελόνια και τα full-zip hoodies της, φρεσκάρουν τη χρωματική τους παλέτα. Οι νέες, εποχικές αποχρώσεις, βέβαια, συνυπάρχουν με τα πλέον κλασικά best seller χρώματα που έχουν κάνει τη μάρκα δημοφιλή ανάμεσα σε άντρες κάθε ηλικίας.

Το layering ανεβαίνει επίπεδο

Στο παιχνίδι των αμέτρητων συνδυασμών ανάμεσα στα essentials του brand, ένα παιχνίδι που έχει ανεβάσει το layering σε άλλο επίπεδο, προστίθενται για τη νέα σεζόν οι πιο πυκνές και παχιές υφές της εποχής, καθώς και μερικά καθαρά χειμωνιάτικα κομμάτια, όπως τα puffer jackets.

DIRTY LAUNDRY CAMPAIGN

> Διάβασε ακόμα: Τα casual bacics είναι τα ρούχα της νέας εποχής

Η εφαρμογή των ρούχων είναι up-to-date, αγκαλιάζοντας χαλαρά το σώμα, με loose και comfy διάθεση, επιτρέποντας τις γρήγορες και αυθόρμητες εναλλαγές ανάμεσα στο slow pace -που μάθαμε και εκτιμήσαμε τον τελευταίο καιρό- και τους γρήγορους ρυθμούς της πιο απαιτητικής "νέας" καθημερινότητας.

Ποιότητα και... άρωμα

Τέλος, μία αναφορά πρέπει όπως και δήποτε να γίνει στα απίστευτα απαλά high-quality υφάσματα των κομματιών της συλλογής, από 100% άριστης ποιότητας βαμβάκι, με το χαρακτηριστικό άρωμα καθαριότητας της Dirty Laundry και πολύπλοκες επεξεργασίες που τα καθιστούν μοναδικά.


Info

Εξερεύνησε τη νέα συλλογή της Dirty Laundry για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα 2021-2022 στο e-shop www.dirty-laundry.gr , το flagship store της εταιρείας (Άγγελου Μεταξά 18, Γλυφάδα), τα πολυκαταστήματα Attica (CityLink, Golden Hall, The Mall Athens & Τσιμισκή) και σε επιλεγμένες boutique σε όλη την Ελλάδα.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα