Τα καστόρινα ορειβατικά μποτάκια που θα σε πάνε παντού

Πού θα βρεις τα καλύτερα ορειβατικά μποτάκια της αγοράς και πώς θα τα φορέσεις για να είσαι 'εντός θέματος' σε κάθε περίσταση.

Τα ορειβατικά μποτάκια είναι αυτά τα σπουδαία αντρικά υποδήματα που μπορείς να τα φοράς τόσο στην εξοχή, για παράδειγμα σε μια εκδρομή σου κοντά στην πόλη (ή, ακόμα καλύτερα, πιο μακριά από αυτή), αλλά και εντός του κλεινού άστεως. Κι αυτό γιατί δεν αποτελούν απλώς ένα ζευγάρι παπούτσια που εξυπηρετούν τις ανάγκες της πεζοπορίας ή της ορειβασίας: Τα τελευταία χρόνια, αποτελούν μία fashion επιλογή που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος ανάμεσα σε όσους αγαπούν το urban lifestyle. Έτσι, στην αγορά θα βρεις πολλές επιλογές, με καμιά τους, όμως, να μην μπορεί να συγκριθεί με το μοντέλο Pilgrim της Camel Active

Τα καστόρινα ορειβατικά μποτάκια που θα σε πάνε παντού

Τα ορειβατικά μποτάκια της Camel Active

Φτιαγμένα από μπεζ-καφέ σουέντ δέρμα, με διακριτικές σκούρες κίτρινες λεπτομέρειες και τρακτερωτή σόλα, είναι ανθεκτικά για να τα βγάζουν πέρα σε κάθε συνθήκη αλλά και πανεύκολα στους συνδυασμούς. Στη μέσα τους πλευρά διαθέτουν επένδυση για να κρατούν τα πόδια και κατ' επέκταση όλο το σώμα σου ζεστό, ενώ η εσωτερική τους σόλα είναι αποσπώμενη.

Μπορείς να βρεις τα συγκεκριμένα ορειβατικά μποτάκια με ένα κλικ εδώ, αλλά και μία μεγάλη ποικιλία σε ορειβατικά μποτάκια και άλλα υποδήματα με την υπογραφή της Camel Active (και όχι μόνο), που μπορεί να ανταποκρίνονται καλύτερα στις δικές σου προσωποποιημένες ανάγκες, στον αγαπημένο προορισμό για αγορές ρούχων, το Clodist.gr, με ένα κλικ εδώ

CAMEL ACTIVE BOOTIE

Πώς θα τα φορέσεις σωστά

Ιδανικά, τα ταιριάζεις με ένα άνετο cargo παντελόνι σε σκούρα απόχρωση ή με print παραλλαγής, αλλά και με ένα τζην σε ίσια γραμμή. Αν θέλεις ένα πιο fashion forward αποτέλεσμα, για να τα βάλεις σε μία βόλτα ή στη βραδινή σου έξοδο, μπορείς να τα σετάρεις με ένα chinos ή ένα τζην με slim εφαρμογή.

CAMEL ACTIVE BOOTIE

Από πάνω, πρόσθεσε ένα χοντρό καρό πουκάμισο από βαμβακερή φανέλα ή ένα πουλόβερ, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα άνετο πανωφόρι, όπως είναι τα shearling jackets και τα παρκά.

CHECKED SHIRT

Κάνε δικό σου αυτό το υπέροχο φανελένιο overshirt της Barbour με ένα κλικ εδώ, φόρεσέ το πάνω από ένα T-shirt και σέταρέ το με ένα τζην παντελόνι και τα ορειβατικά μποτάκια της Camel Active για μία χαλαρή βόλτα στην πόλη.

> Διάβασε ακόμα: Το κερωμένο τζάκετ της Barbour που θα φοράς όλο τον χειμώνα

JACKET

Μπουφάν Camel Active με γιακά από sherpa fleece. Αγόρασέ το με ένα κλικ εδώ.


Info: Ανακάλυψε μία τεράστια ποικιλία σε ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ στον απόλυτο προορισμό για online shopping, το Clodist.gr.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.